lørdag 21. april 2012

Kraftløpet

Hardhausene i SK Kraft arrangerer Kraftløpet i August. Et lokalt løp på Tranby i terreng som er godt kjent for mange av våre delegater. Hennummarka-Hennum-Kraft-til topps på Kraft-p-plass Kraft-Hennummarka. Phil løp deler av løypa i dag og tror det kan bli en fin utfordring for teamet. Løypa går for det meste på grus og sti. Sjekk traséen. Vi er herved utfordret!

5 kommentarer:

Bamsefar sa...

Kult. Golf er ut. Jeg blir med.

Tåm Jones sa...

Siden noen må komme nederst på resultatlista tar TJ utfordringen på strak arm. Stiller i kanonform etter en sommerferie med trening kli og fiber,som forøvrig er lett å forveksle med grillmat og øl.

burnout sa...

Etter 4 uker i stavern i juli er nok dette en passe start for å bekrefte hvor mye jeg har klart å bryte ned formen i sommer.. Jeg er med

Pingvinen sa...

Noen må jo komme bak TJ,så jeg stiller.......

Veron sa...

Ser at Kraftløpet har 4 forskjellige profiler.
Jeg syns "nedoverbakkeløp" på 2,5 km høres HERLIG ut. Da går jeg for seier her........

Legg inn en kommentar