søndag 8. april 2012

Nøtt nr 7
Hvor er svart på nøtt nr 6 og vinnern TJ?? Er vel ute å fisker vel..Vel her er nøtten, og som vanlig spør vi hvor er Burnout her å tar en pauser under sykkelturen??

Premie er igjen påskeegg og en eske med Glider
Svarfrist til i morgen kl 1500Vinneren ble Phil som da vinner ett påskeegg og en eske med Glider. Dette etter et langt styremøte med begrunnelse om at han også var veldig nære under en tidligere nøtt..


Burnout orket faktisk hele turen på nesten 7 mil da vi syklet videre til årbogen / krokstadelva.. Hadde med meg to kjentfolk og det må innrømmes at de var sprekere enn meg.

7 kommentarer:

Bamsefar sa...

Ser at det glitrer litt i bakgrunnen. Burnout har jo også snakket varmt om sykkelturene i Finnemarka så går for Glitre.

Anonym sa...

Tror dette må være Damtjern. Kan ikke tenke meg at Burnout orker den lange turen så tidlig på året, dessuten er det nok fremdeles en god halvmeter snø i Glitretraktene.

Phil sa...

Skal Burnout ha gateadressa her også? Tror Bamsefar er inne på noe og går også for Glitre. Nærmere bestemt 270 meter etter demningen. Har sikkert ligget en husmannsplass her tidligere. Glitreveien 47?

Tåm Jones sa...

Går for Garsjø med glitrevegen 46 269 m fra demningen som en god nr 2.

Cantona sa...

Holtsfjorden. Mulig jeg er helt på jordet :-)

burnout sa...

Nå nærmer vi oss faretruende 40000 treff på siden gutter, snart tid for storstilt feiring

Phil sa...

Phil takker styremøtet for konklusjonen og for en som ikke har vunnet noe som helst siden skoleskirennene på 70-80 tallet er dette stort. Retter også en takk til Bamsefar som satte Phil på sporet. Med den formen Burnout tydeligvis er i ferd med å bygge opp, kunne bildet fort ha vært hentet fra enda fjernere strøk. Er det snakk om den samme glideren Burnout benyttet i Vestergyllen, stilles premien til disp for hele teamet. Sjelden blitt parkert sånn som i Vestmarka tidligere i vinter (men det kan jo også ha noe med stakeegenskapene til Burnout å gjøre), hvis jeg ser bort fra Sinbad i Vasan. Men så gikk han med tratorriller..Uansett bra initiativ av Bamsefar disse nøttene.

Legg inn en kommentar