søndag 20. mai 2012

Burnout på Langtur

Ser jo av bloggen at gutta er i form med mange bra økter om dagen.  Jeg selv må drive litt egentrening da tidspunkter sjelden passer, men skal prøve å være med søndag av og til. Helgene er i sommerhalvåret forbeholdt Stavern, så denne helgen debuterte Burnout med Offroaderen ned dit fredag morgen.
Turen gikk langs gamle E-18 ned til Holmestrand, derfra opp i høyden og noen bakveier ned til Sem. Var forrøvrig veldig fint å sykle her da det neste ikke var biler å se, litt problemer ble det da jeg syklet litt feil ved ett par anledninger men men..
Fikk heng på 2 racere med to ungutter etter Sem og det gikk nok litt i overkant fort da Burnout gikk på en liten Brink ca 10 km før Larvik omtrent ved Tjølling.
Måtte innom ett Gatekjøkken der for litt påfyll før veien gikk videre, og det gikk IKKE fort kan jeg fortelle.
Desto mer fortjent var den kalde ølen som sto å ventet på meg etter at jeg klokket inn på 12,4 mil og 5t25min... Legger ved ett bilde fra høyden over Holmestrand..

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar