onsdag 9. mai 2012

Eggekollen(nesten)Opp

Da var årets første opptur opp Eggekollen unnagjort (flaggstanga mellom Cantona og Mr. 80-tallet peker nesten ut toppunktet). Lette og friske bein oppsummerer økta på en god måte, selv om kommentarene underveis mot toppen gikk på at "det spruter ikke akkurat". Det eneste som spruta var vel syra opp det første stipartiet og i den tilstanden trives en Uller aller best. Seks treminuttere var ikke nok til å nå helt til toppen, men ikke langt unna. Enkelte deler av traséen virket brattere enn på flere år og spekulasjonene gikk på at Gårdsgutta har brukt redskapen på annet enn hagearbeid denne våren. Før spekulasjonene tok helt av, konkluderte Bamsefar med at det bare er vi som blir eldre. Tungt å godta, men når Bamsefar taler lytter man. Heldigvis noen måneder til september og EggekollenOpp og vi frister med flere motbakkedrag utover sommeren.

4 kommentarer:

Pingvinen sa...

Alltid når vi tok bilder av fotballag eller lignende,så fikk alltid vi som var minst stå fremst....!!!!! mulig det har forandra seg siden ?????? Ellers så var det ei kjempe god økt....

Bamsefar sa...

Ja linselusa står i veien. Fotografen må også ta litt selvkritikk her. Var veldig opptatt av at vi skulle stå samlet og at vi hadde på oss klær..

Nå er det 3-ern som gjelder. Rekordsyre og rekordtider!

Phil sa...

På høy tid å få fram de litt større. Pingvinen har som minstemann stått fremst i mange årrekker og fått vist seg fram for smått og stort. Alltid i søkelyset. En rekortid på treer´n og Pingvinen er i fremste rekke igjen. Det var i alle fall kommentaren fotografen ga redaksjonen da de konfronterte han med kritikken av fotogafiet.

Anonym sa...

størst først....

Legg inn en kommentar