tirsdag 22. mai 2012

Femmern

Tidligere i kveld var det klart for vårens andre løp i markakarusellen. Sol og 25 varmegrader og fire heltente ullere. Alt lå til rette for rekordløp og rekorder skulle det bli.

Fornøyde ullere
Starten på femmern går ifra den gamle håndballbanen på Neperudjordet og løypa går videre opp Kudalen mot Stibolten. En tøff start. En start som passet alle fire godt.Trodde vi. Før kilometeren passerte nemlig løpets vinner alle ullerne. Vinneren klokket inn på 18.11. Det var så raskt at sekretariatet noterte 28.11 på resultatlista!

Etter en rolig start satte 80-tallet inn et lite rykk i brattbakken opp mot Stibolten. Dette holdt en stund, men i bakkene ned mot Årkvisla ble han liggende bak noen barnehagebarn og tapte litt tid til Bamsefar. Litt lenger bak fulgte formannen og Pingvinen.

"Det gikk fort i nedoverbakkene på spaserveien idag" uttalte formannen etter løpet. Han klokket inn på sterke 25:32 som var en forbedring på halvannet minutt! Et kjempeløp fra Cantona og tider ned mot 1 t og 40 min på halvmaraton ble diskutert under nedjogging. Cantona har nå bedre tid enn TJ både på treern og femmern.. TJ som er på treningsleir med heimevernet og forventes å komme sterkt tilbake på sjuern.

Mr. 80-tallet satte også ny rekord i dag med 24:25. En forbedring på ett minutt. Bamsefar løp 2 sekunder raskere enn i fjor på tiden 23:30.

Det kan bli mye jobb fremover for Laksen som skal oppdatere resultatene.  Hvor var forøvrig Laksen i dag? På fisketur?

Pingvinen har fortsatt et lite stykke igjen før han har toppformen inne. Tiden hans ble 26:30. Etter formannens fantomløp er motivasjonen på topp hos Pingvinen og på sjuern i neste uke kan det bli revansje. En spennende duell å se fram til. Da bør også flere ullere finne veien til start og nye rekorder settes.

3 kommentarer:

Cantona sa...

Satser nå på å perse på syvern også :-) Deilig å føle at formen er i anmars;-)

Pingvinen sa...

7`eren blir nok en forsøk på å henge med formannen,MEN har ser utilnærmelig ut for øyeblikket,for i det minste prøve å minske avstanden litt.Grattis til dere med nye rekorder.
KOMMER sterkere tilbake.....Håper på litt kjøligere vær......

Phil sa...

Solid! Her ligger det mye egentrening bak. Bra ikke årsmøtet vedtok bonusordningen for personlige rekorder. Hadde blitt en dyr greie.

Legg inn en kommentar