onsdag 16. mai 2012

Markakarusellen 3 KM

Tirsdag var det duket for den 41 utgaven av Markakarusellen. Åpningsdistansen er som alltid 3 km med start på Spiraltoppen. 6 Ullere hadde denne gangen funnet veien til start klare til å forbedre tidligere prestasjoner. Etter en oppvarmingsrunde var det klart til start. Fra start spurtet Bamsefar med 80-talls mannen på slep. Litt lenger bak kom Cantona med Veron halsende etter. Aller bakerst kom Pingvinen som kunne skylde på et dårlig kne. Utover i løpet holdt stillingen seg bortsett fra at Veron på oppløpssiden forserte Cantona i ren Bolt-stil. Tidene til ullerne ble følgende: Veron 14:59, Cantona 15:05, Pingvinen 15:54, Mr.80-tallet ca.13.45 og Bamsefar på ca.13:10. Laksen løp 5 minutter før de andre og havnet på 12.59 som han mente var langt nede på 12 tallet. Selv om han ble beste uller måtte han i parløp se seg kraftig slått av løpets vinner Ferdinand Kvan Edman som satte løyperekord på 9:46. Alle var godt fornøyde og klare for å sette nye personlige rekorder de neste fire tirsdagene.

4 kommentarer:

Phil sa...

Nye personlige rekorder blir det garantert i ukene som kommer. Ryktene i løpermiljøet går ut på at formannen senket sin rekord med halvminuttet. Fikk ikke redaksjonen med seg dette? Gode tider over hele linja. Bamsefar må vel godt og vel ha snust på sin rekord? Veron og nye såler borger også for Bolt-spurt.

Phil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bamsefar sa...

13 minutter og 17 sekunder på Bamsefar. En forbedring på 5 sekunder. Tror jeg nærmer meg limit! Hvis det skal gå fortere enn dette må jeg begynne på grønnsakskuren til TJ.

Prøvde forøvrig å backe opp en utøver når vi var ute på oppvarmingsrunden med "Kom igjen nå er det bare 100 meter til toppen" og fikk da til svar "Jeg veit det. Har løpt dette løpet 100 ganger før".

Konkluderer da med at det viktigste ikke er å slå rekorder, men å delta og løpe fortere enn tidligere

Pingvinen sa...

Ja,godt fornøyd jeg,perset med 35 sek,men IKKE Cantona og Veron som kom med den karakteristiske komentaren"tror faktisk jeg hadde mer å gå på"den har vel snart godt ut på dato Cantona.
HURRA FOR 17.mai,ha en fin dag.

Legg inn en kommentar