onsdag 27. juni 2012

Rolig seems to be the hardest word..

..i alle fall for en Uller. Sir Elton John sang om noe lignende en gang på 70-tallet. Men var det rolig han sang om? I alle fall er det få eller ingen i teamet som har forstått hva som ligger i ordet rolig. Mandag startet langrennsgruppa opp rulleskisesongen og inviterte til rolig kveldstur. I følge alle rapporter ble turen aldri rolig. Tirsdag samlet sykkelgruppa seg for en gjennomgang av neste ukes KM-løype. En gjennomsykling som skulle gå rolig for seg. Det holdt i ca 50 meter. Da fikk Cantona los på en gjeng grønnkledde Gårdsgutter i Lierbyen og dro avgårde i retning Egge og Sylling. Da tempoet allerede var skrudd opp, var det ingen grunn til å skru det ned igjen. Ironien i gruppa lå tett over bukkestyrene og de fleste var glade for at det gikk i rolig tempo i kneikene mot Sjåstad. Så rolig gikk det at det var såvidt gruppa klarte å stoppe for anleggsmaskinene som gravde ut veien i bakkene opp mot Gifstad. Det var bare å snu og sette kursen mot Åmotveien og Sørsdal. I de motbakkene måtte selv Ullerne ta det rolig og det ble mulighet for en liten fotoseanse..
fv: Burnout, Mr.80-tallet, Cantona, Bamsefar (delvis skjult), TJ, Phil
Vel oppe på hovedveien, hadde Burnout én time på seg på å komme seg hjem. Hadde teamet syklet rett hjem til Lierbyen, kunne de ha tatt det rolig, men så kom forslaget om å kjøre rulle opp og med en god rulle kunne gruppa rekke opp til Sylling og tilbake. De kunne til og med klare det med god margin med en rolig rulle. Så rolig gikk det at overvåkningskameraet i Traktor-Service-svingen såvidt fikk gutta på tape..
I Tronbergfjella øste TJ og Bamsefar på alt hva pedalene hadde å gi og rulla gikk i et alt annet enn rolig tempo. - Drøye 60, mente TJ. - Underkant av 50, kontret formannen før han og Phil tok fatt på Lierbakkene. I rolig tempo.
KM neste uke blir et spennende ritt. Mange lette bein og mye kraft i pedalene å se på turen i dag. I tillegg rapporteres Kjetil L å være i form. Fjorårsvinner, Knut, ble observert på sykkelen på Kjellstad og tjuvtreningen altså avslørt.
Sorry. Sorry var det Sir Elton sang om. Ikke rolig. En rolig sang er det og her er et frekt lite klipp

2 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Formannen har bugg i speedometret, kan foresten ikke huske at han var oppe å dro ned tronbergfjella, glemte han å gire opp på storskiva??

burnout sa...

Alle kan jo se av videoen at dette gikk FORT, prater minst 50 kmt rundt svingen der..

Legg inn en kommentar