fredag 15. juni 2012

Tar ingen sjanser

Ingen ting overlates til tilfeldighetene dagen før Cantona og Phil stiller seg på startstreken i Nordmarka Skogsmaraton. Phil er usikker før start. En kranglete legg skapte nærmest panikk på en siste treningsrunde mandag. Usikkerheten gjorde han også skeptisk til å gå en knallhard runde golf på Holtsmark fredag. Da er det greit å slippe å bøye seg under oppvarming.. Phil stiller til start, men står av hvis leggen protesterer.
Cantona meldes å være i knallform. Offensiv og lett i kroppen. Redaksjonen er spent på hvor mye formannen løper ned tiden fra i fjor. Et stalltips er MYE.

3 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Fet pedaldreven konstruksjon det der. Er det fordi man man ikke skal slite seg ut ved å sope baller inn på matta? Nyttig under et knallhardt maraton, konsentrasjon,eksplosivitet og nøyaktighet.
Lykke til med maratonen gutter . Gleder meg til å lese om opplevelsen. Åpne rolig Phil så leggen blir god og varm før du spurter de siste 30 km.
Spørsmålet på hvor mye Cantona løper ned tiden sin er enkel= 25 min.

Tåm Jones sa...

Hender det at andre ting enn ballen kommer ut luka og legger seg på "peggen"?
Nevner i fleng ; mus , jordrotter , lommebøker , mynter , tomme burker etc....

Phil sa...

Fikk en 700g sjøørret på tampen der. Fin stekefisk.
Greit å ikke slite seg ut før runden med å spa baller inn på matta selv. Kostnadseffektivt også med slik en Reodor-maskin. Har pleid å leie folk til å legge på plass ballene.

Legg inn en kommentar