tirsdag 17. juli 2012

Ferietid

Det er ferietid i teamet og ullerne er spredd for alle vinder. Men enten de slanger seg på solsenga langs Bamble-kysten, på kritthvite strender i Danmark eller på jaktslottet i fjellheimen, regner redaksjonen med at det trenes i rødsonen og kanskje også helt i gråsonen. Phil, som er ferdig med første del av sommerferien, sendte følgende stemningsbilde fra Holtsmarks hull 18 mandag kveld. - Ferien har regna bort og det er tungt føre. Ingen rull å få, sier Phil i en kommentar til 91 slag og 33 poeng.

                            

Cantona har vendt nesa vestover for å få reale motbakker og har sendt redaksjonen et bilde fra en løpetur i liene rundt Åndalsnes. Å hoppe ned Trollveggen er som kjent forbudt, men noe forbud mot intervaller opp Trollveggen finnes fortsatt ikke. - Satser på 3 x stigningsløp til toppen fredag, hilser formannen.
 
 
Redaksjonen tar svært gjerne imot flere stemningsbilder fra uller-feriene.

2 kommentarer:

burnout sa...

Burnout ligger i stavern og har hatt sol det meste av uka. Ble 25 km pigging i dag etterfulgt av båttur til Nevlunghavn for en obligatorisk pils i solen. Gikk Kongsberg på torsdag, pluss 2 etter 9, liten sprekk og 82 totalt, 38p. Gikk i toer flight på 2t 35min som vel nesten kan regnes som en treningsøkt??

Phil sa...

2t35min er som intervall å regne. Med 82 slag går du stort sett rett fram på kortklipt og ikke mye ute blant kongler og bjørkelegger. Solid prestasjon. Vært moro og prøvd en runde i tights og Inov-8 på beina.

Legg inn en kommentar