fredag 24. august 2012

Duell i Fredasbirken

Var ikke mange fra teamet som skulle sykle birken i helgen.  Burnout og Mr-80 tallet ble stående som eneste representanter fra teamet og syklet på fredag.
Når det skal sies er det vel også slik at vi stort sett har satset på ski, mens sykle vel heller har vært begredelige greie.
Vel vi reiste nå oppover med godt mot og startet med 15 min mellomrom fra Rena. Burnout var først  i løypa og fikk seg en ledelse på 6 min til Skramstad. Denne ledelsen ble tatt godt vare på og ble holdt inn og økt til 10 min til mål slik at burnout for første gang kunne si at han har slått Mr-80 tallet i noe på birken. Denne seieren skal det hoveres over frem til Mars da jeg antar at jeg blir knust som vanlig med ski under beina..

Var en fin tur over fjellet i dag, og satser på bedre oppmøte fra Team ull neste år. Det er dårlig med bilder fra selve løpet, men legger ved ett fra hotellet kvelden før da vi la opp taktikk for løpet og inntok viktige karbo...
Tidene ble ikke så veldig imponerende 4.12 og 4.22.. 
Ønsker å legge til at jeg ble dyktig imponert over gutta som sykler ulta versjonen, 12 mil med søle og vann til knea er HELT rått... Gratulere til kjente der..

2 kommentarer:

Bamsefar sa...

Gratulerer med bra ritt. Rekordtider på begge to? Under fire timer til neste år bør være mulig for dere begge.

Tåm Jones sa...

Bra tråkka gutter! Til neste år går vi for et team ull tog på fredagsbirken som braser inn på 3.50.

Legg inn en kommentar