søndag 19. august 2012

KRAFTLØPET 2012

Så var det endelig klart for Kraftløpet. Et løp som arrangeres i hjemtraktene til mange av Team Ulls medlemmer. Løypa var lagt ifra Hennummarka Skole til Hennum, videre opp til toppen av kraftkollen. Innover marka til en skogsbilvei. Så løpes det på skogsbilveien tilbake til Kraft før man løper på stier og gangvei tilbake til Hennummarka. En svært krevende løype som denne dagen ble løpt i 25-26 varmegrader.

Klokken 1200 gikk starten der Cantona, Bamsefar og Pingvinen var å finne. Ut fra start gikk Bamsefar hardest ut, fulgt av Cantona og Pingvinen til slutt. Tempoet var nok i tøffeste laget da bakkene opp til Kraft ble svært tunge. Heldigvis sto TJ og Laksen oppe i bakken og løftet oss på. Også stor takk til Cantonas svoger og hans sønn som langet drikke helt på toppen. Når endelig toppen var nådd trodde de at det skulle gå lettere, men det føltes virkelig at man selv i nedoverbakkene måtte jobbe for å holde farten oppe. På toppen av skogsbilveien opp til Kraft hjalp det også med drikke og oppmuntrede ord. Når denne bakken var forsert var det bare å la beina flyte inntil mål. I mål løp Bamsefar inn på ca.58:20, Cantona 1:02:47 og Pingvinen ca.1:04:20. Fullstendig resultatliste kan du lese på http://kraftlopet.com/?page_id=272. Alle var enige om det var en fin, men tung dag ute i skogen.

Vil tilslutt takke S.K.Kraft for godt arrangert løp i trivelige omgivelser. Håper flere Ullere stiller til neste år. Legger ved noen bilder som oppsummerer løpet. Blant annet av vinneren Øystein Mørk som løp under 40 minutter.Foto:Cantonas Svoger Stakekongen.

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Strålende fornøyd med løpet. Under 1 time som var målet i en tøff løype på en av årets varmeste dager. Innehar nå rekorden for Team Ull og regner med at det gjør sitt til at flere stiller opp til neste år...

Takk for oppmuntrende ord fra TJ og Laksen underveis og for god service fra Stakekongen og sønn. Det var godt med litt avkjøling ved passering julegrana.

Flott arrangement og artig at alle var med i nedoverbakkeløpet. Starten bør justeres noe da det var uhell..

Phil sa...

Etter rapportene å dømme, må dette ha vært en flott konkurransedag. Meget god innsats av delegatene. En sterk Ull-rekord som nok vil bli stående i mange år. Flotte bilder levert Cantonas svoger Stakekongen og skjønner at Cantonas svoger Stakekongens sønn gjorde en meget god innsats i ura opp mot toppen. Kan tenke meg at all assistanse ble tatt i mot med takk. Men hva med entusiastiske tilrop fra Phils mor og nevø? Ble de hørt? Hun lovet å møte opp og piske dere opp bakkene. Er det spasering i Kraft-kneika jeg skimter på bildene på arrangørens hjemmesider, Cantona? Mange spørsmål her, men det virkelig store spørsmålet må være hva TJ og Laksen gjorde på sidelinja? Hvorfor stilte de ikke med nummer på kassa?

Anonym sa...

Gratulerer med vel gjennomført AGR kraftløp.
Veldig hyggelig at Team Ull stiller mannsterke opp.
Vi i SK- Kraft er veldig fornøyd med dagen, selv om det ble noe i varmeste laget. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss til neste år.
Takker nok en gang for flott innsats av team Ull. Håper vi ser enda flere til neste år.

SK Kraft

Bamsefar sa...

Hun satt på toppen av kraftkollen og da gikk det unna, men jeg både så og hørte henne.

Nederlenderen kom også med oppmuntrede tilrop om at jeg bare lå 1 minutt bak sønnen hans!

Takker for all støtte.

Legg inn en kommentar