lørdag 8. september 2012

Eggekollen Opp 2012 - Bamsefar gamblet

Strålende høstvær og god temperatur for løping i motbakker da tre ullere og en lærling stilte til start i Eggekollen Opp lørdag. Det skulle fort vise seg at teamets lærling, Ulf Holmen, ikke har lært en dritt av lærermestrene da han satte avgårde i et tempo bare ytterst få kunne følge. Ikke vet redaksjonen hvor Holmen har lært motbakkesteget, men å løpe på 18:30 har ikke stått i Team Ulls pensum. Tiden til lærlingen holdt til en imponerende femteplass. En plassering teamet på ingen måte vil ta noe av æren for.
Lærlingen kan være glad han ikke fulgte med i timen som omhandlet oppladning før konkurranse. En time det må vurderes om Bamsefar fortsatt skal få holde. Redaksjonen våger seg på påstanden om at det ikke var mange andre lycrakledde i startområdet som kom rett fra pokerlag og alt det innebærer. Men er det èn atlet som kan kombinere kort og kondis er det Bamsefar. Positivt resultat ved pokerbordet i går ble etterfulgt av et sterkt løp. 26:30 holdt til 46 plass. Hardhausen Sinbad løper halvmaraton i Drammen søndag, men valgte likevel å stille til start på Egge. Etter mye skadetrøbbel, spratt Sinbad inn til 57 plass og tiden 30:13. For Phil var målet en tid rundt de foregående års tider. 23:37 var innafor og holdt til en 28 plass.
Et lite blikk på resultatlistene tyder kanskje på at lærlingeperioden er over for Ulf..
Alle foto: Cantona
 


På bildene fosser fra venstre lærlingen inn til en femteplass. Imponerende at fotograf Cantona rakk å fange han med linsa. Litt bedre tid fikk fotografen da Phil og Bamsefar passerte i den siste kneika før mål.
Liernett har flere bilder og video fra løpet. Lærlingen dukker opp i bunnen av bakken 1:12 ut i videoen. Phil 5:55, Bamsefar 8:20 og Sinbad 11:26.
En flott dag i bratt og flott terreng. Et glimrende arrangement nok en gang. Takk til Gårdsgutta!

10 kommentarer:

Cantona sa...

Skal sies at det var vanskelig å ta gode bilder da tempoet på gutta var bra:-) Foreslår også at Phil finner seg en ny rygg da vedkommende ble knust idag;-)

Phil sa...

Ha-ha! Ryggen må ha støtt på trøbbel. Har ikke vært i nærheten av han på to år. Men det er klart det gikk unna..

Phil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bamsefar sa...

Og for de uinnvidde. Et pokerlag innebærer store psykiske påkjenninger ut i de sene nattetimer. Det er derfor viktig med inntak av store mengder grov sterk snus, chips, peanøtter og øl.

Tåm Jones sa...

HVEM ER RYGGEN NÅ ?

Tåm Jones sa...

Ser at bamsefar har tatt ibruk en klassisk Team ull oppladning.
Ikke rart det ble ny pers.
Det er klart det går unna når man har inntatt saker som kan minne om flybensin.

Phil sa...

Med oppskriften på pokerlag som Bamsefar beskriver, ville Phil i skrivende stund akkurat ha tatt av grusveien og tatt fatt på stipartiet. Hvem er ryggen nå? Godt spørsmål TJ. I en god ullers ånd må man vel sikte høyt og peke ut lærlingen eller Bølerekspressen Mørk..

Bamsefar sa...

Phil må kaste skjorta nå..

Laksen sa...

Suveren innsats, karer. Stolt av dere alle! Når det gjelder Holmen, så må vi gi den mannen et fullverdig medlemskap i Team Ull fort som svint. Jeg vet det finnes mange andre stolte treningsmiljøer der ute som sikler etter å få kloa i Motbakkemonsteret. Jeg forventer at formannen sender en feit kontrakt til Motbakkemonsteret i kveld, og at Tåm Jones sluttffører forhandlingene i løpet av helga.

Kan forresten melde om lett snøfall på Ullebu i dag!

Veron sa...

Helt rått Ullere.....
Får håpe at Cantona og Sinbad (stiller Pingvinen?) kjører oppladningen til Bamsefar til nye rekorder imorgen.

Legg inn en kommentar