torsdag 6. september 2012

Formannen har blitt soft

Et av sesongens høydepunkter for teamet nærmer seg med stormskritt og det trenes og terpes før Eggekollen Opp lørdag. Navnetrekket til Burnout er registrert i boka på toppen tidligere i uka. Hva slags trening Burnout la ned i motbakkene mandag holder han tett til sitt bryst, men redaksjonen regner med han har løpsopplegget klart. Gledelig også å se Sinbad på startlista. Lenge siden han har vist seg på fellestreningene, men han stiller nok skarpskodd på start. Av sju ullere på intervalltreningen torsdag, stiller to garantert. Bamsefar og Phil grugleder seg, men ser frem til en real treningsøkt. Planen for passering videokameraet er lagt. Pingvinen sliter med et vondt lår og deltakelsen henger dessverre i en tynn tråd, men kjenner redaksjonen Pingvinen rett trosser han smertene og stiller. Mr. 80-tallet dro litt på det, men virket pigg på intervallene i dag og han mistenkes for å ha skumle planer. Tåm Jones reiser bort til helga. Om det er for å slippe fristelsen av puls godt og vel over terskel eller bare et ønske om å slippe all virak er usikkert, men han viste at han kunne ha vært et sterkt kort for teamet lørdag. Laksen satser alle kort på Birkebeinerløpet i år og var skeptisk til motbakkeløp som oppkjøring. Synd. Cantona løper halvmaraton i Drammen søndag og mente det kunne bli tøft med Eggekollen i beina. Kristiske røster i teamet antydet at Formannen er i ferd med å bli soft. Et motbakkeløp og en halvmaraton høres ut som en oppskrift på en Uller-helg. Veron har bevisst holdt seg unna temaet Eggekollen Opp. Men den fyren kommer sterkere tilbake.

3 kommentarer:

burnout sa...

Kona er bortreist så det blir nok vanskelig for meg å komme.. Har også en sykkeltur i beina fra i dag som i utgangspunktet skulle være over til årbogen, men grunnet dårlig lokalkunnskap endte opp i Åmot for videre via Hokksund og hjem.. ble da litt langt for eggekollen opp i morgen tror jeg, men vi får se

Anonym sa...

Hvor blir av Veron? Forventer og se ham liggende utslitt på toppen av Kollen iløpet av dagen :) Se å få han i aksjon! ;)

Redaksjonen sa...

I følge sikre kilder skal Veron ha uttalt at årets Eggekollen Opp kom litt brått på men at han neste år vil prioritere dette løpet. "Skal ikke koste meg mange kaloriene å bli beste uller her neste år", skal han ha uttalt.

Legg inn en kommentar