søndag 9. september 2012

Hardhausene fra Teamet,med hver sin bøtte.

Så var det dags for Drammen Maraton.To av teamets milslukere stilte til start i dag,i godt løpervær.Halvmaraton sto på programmet til de to spreke gutta,Simbad med varmen i kroppen fra gårsdagens Eggekollen opp og formannen sto over for å lade opp til i dag.Førstnevnte dro avgårde i forrykende tempo,4.25 på km.,mens formannen la seg på beskjedne 4.45 på km.Det ble fort en luke mellom dem på ca.2 min som sto seg hele løpet igjennom.Undertegnede sykla imellom kamphanene og oppvigla til kamp,men Simbad hadde beina i dag,selv om begge var dyktig slitne mot slutten.Det står respekt av det de gjorde og gratulerer begge med flott innsats.
Simbad med ca: 1.44.30
Formann       ca: 1.46.30

6 kommentarer:

Bamsefar sa...

Gratulerer begge to.. Imponerende av Sinbad etter skadeproblemer og Eggekollen i beina og ny pers på formannen.

Phil sa...

Meget bra, karer! Stor idrett! Ser ut til å bli en spennende duell på den dobble distansen i Oslo om to uker.

burnout sa...

Gratulerer, meget bra innsats

Cantona sa...

Den offisielle tiden min ble 1:45:39 som er ny pers. Var en god gjennomføring før Oslo om to uker. Takker pingvinen for god støtte gjennom løpet:-)Den offisielle tiden til Sinbad ble 1:44:17.

Anonym sa...

Helt overlegent, Cantis. Med en brukbar negativ splitt (som er det nye moteordet i Teamull), så regner jeg med en tid godt ned på 3.20-tallet på Oslo hel. Det er absolutt respektabelt!

Veron sa...

Gratis, Konge bra..........

Legg inn en kommentar