tirsdag 18. september 2012

Mannefall på tolvern

Forrige uke stilte imponerende ni ullere til start i løpskarusellen. I etterkant av løpet ble det diskutert heftig på bloggen om Team Ull kunne stille med et fulltallig mannskap på dagens 12 kilometer. Så til tross for kraftig regnvær før start og sannsynligvis en tung løype satte jeg meg i bilen. Teamfølelsen er sterk!

Til min store overraskelse. Ved løpskontoret på Sturlahuset: ingen ullere! Ved start: ingen ullere! I løypa: ingen ullere! I mål: ingen ullere!

Løypa var fin den. Løp feil et par steder, men tok meg inn igjen og løp inn på småpene 58 minutter. 3 minutter senere enn i våres. Godt fornøyd med tanke på konkurransen fra andre medemmer av Team Ull, vonde legger og litt manglende motivasjon i bakkene ned fra Landfall.

Etter et par telefoner fikk jeg også en naturlig forklaring på mannefallet: "I møte med banksjefen i Os sparebank", "Løp Birkebeinerløpet i helgen" ," Ble sjenket i Italia i helga", " Sjenket i Italia i helga", "Har muskelbrist i leggen","Fikk det ikke til i dag"  og "Skal løpe Oslo Maraton".

Mandag 8.oktober arrangeres Landfallhytta opp. I fjor stilte Team Ull med en løper. Oppfordrer alle ullere til å sette av dagen Hadde vært artig om vi kan stille fulltallig i dette løpet i år.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar