mandag 24. september 2012

OSLO MARATON

Lørdag den 22 September var det duket for Oslo Maraton. For å være godt forberedt til mannsdomsprøven på Lørdag dro Cantona, Sinbad og Pingvinen (Var med i støtteapparatet da han var hindret i løpet pga skade) innover til Tigerstaden Fredag kveld i båten til Sinbad. Dette skulle basen til gjengen hele oppholdet. Når de ankom Aker Brygge Fredag kveld gikk det meste av kvelden til å rigge seg opp, men det ble også tid til å diskuterer taktikk,utstyr,vær og tider.
Tidlig Lørdag var det å komme seg opp tidlig for å hente startnummer, spise en god frokost, kle seg til løpet og mentalt forberede seg på maratondistansen.
Klokken 10:28 gikk starten der Cantona og Sinbad var blant de startende. Det skulle snart vise seg at åpningsfarten ble vesentlig høyere enn det Cantona hadde forestilt seg. Han hadde lagt opp et løpsopplegg på 5:30 pr kilometer, men måtte følge Sinbad så farten ble 15 sekunder fortere pr kilometer enn han hadde planlagt. Denne farten da ble holdt til det var igjen 10 kilometer da begge ble måtte opp i kilometertid. Begge løp sammen stort sett hele tiden helt til Sinbad etter 38 kilometer måtte stoppe opp med krampe i både legger og lår. Det utnyttet Cantona og stakk av sllik at han kunne gå over målstreken i ensom majestet på sluttiden 3:53:53. Sinbad kom seg til hektene etterhvert og passerte målstreken på 3:57:26. Begge var godt fornøyde etter målstreken da begge gikk under fire timer. Skal også nevnes at begge var dyktige slitne etter målgang og slet med kramper i både legger og lår. Spesielt Cantonas forsøk å komme ombord i båten etterpå var komisk. Senere på kvelden var det et besøk på "Afterrun" før kvelden ble avsluttet med et par Cognac og noen pils før alle tre køyet tidlig etter en tøff dag. Cantona, Pingvinen og Sinbad ble Lørdag enige om et nytt mål for 2013. Da skal alle tre løpe "Rallarvegløpet". Håper flere Ullere stiller der:-)

3 kommentarer:

Bamsefar sa...

Gratulerer begge to. Imponert!

burnout sa...

veldig imponert, 42km på asfalt ser du nok aldri meg gjennomføre..

Phil sa...

Flott innsats av våre menn. Gratulerer! Herlig å lese at begge løp på seg kramper både her og der. Nesten litt motiverende for neste år.

Legg inn en kommentar