tirsdag 9. oktober 2012

Landfallhytta opp, brattere enn før?

Brattere enn før var det iallfall for teamets stuntreporter. De ferske nyhetene fra Landfallhytta opp  skulle vært publisert umiddelbart etter målgang , men stuntreporteren Segnet om på sofaen i tettsittende trickot i noe som kunne minne om kunstig koma.
En liten oppsummering av gamle nyheter er likevel på sin plass.
Teamet stilte med 5 løpere i gårsdagens bakkeløp i kjent teig fra sykehuset til Landfallhytta.
Enkelte hadde hatt generalprøve på strekningen uka før og hadde klare mål.

Phil som fra før har en pers på 20.49 og er god for en tid under 20 blank ,på en solskinnsdag ,måtte nøye seg med 21.34 i en småfuktig løype igår. En god tid og bestemann av gutta.
Det ble satt spørsmålstegn innad i teamet om Phil hadde hatt den optimale oppladningen i forkant av løpet?  Etter en kort debatt var det enstemmig at langbord , lederhosen , litersglass med dugg på , ompamusikk og sauerkraut er optimalt.

Nest best av gutta ble Bamsefar som imponerte som vanlig. Han kom inn på 23.11.
9 sek bak fjorårstiden,men med bedre stilkarakterer.  Neste år ser vi garantert 22 tallet.

Teamets sterkeste prestasjon stod Sinbad for igår. Mannen løp fort. Respektable 23.47 er ny pers.
hvor skal det ende? Sinbad tar med seg godfølelsen ned til Mallorca hvor han skal løpe maraton,FORT.

Fjerde raskest var Tåm Jones på 25.03.  Tiltross for ny tettsittende løpsoutfit hjalp ikke det for T.J som kjørte i lavserien fra start til mål.

Formannen Cantona hadde sett for seg 24.xx .  , men ble klokket inn på 26.05. Har formannen kjørt for hardt etter Oslo maraton?
Allerede til lørdag i furumomila vil vi få svar. Er han da lett og fin i kroppen ?
Tror det.
Løpet vi bli tett fulgt og fyldig dekket.1 kommentarer:

Phil sa...

Bedre med gamle nyheter enn ingen nyheter, Tåm. Trange lederhosen øker blodsirkulasjonen og ompamusikken trimmer dansemusklene. Det er nok sauerkrauten som har vært bøygen.. Hadde for gode bein og for god kontroll på pusten i Stiboltkrysset i går til at det kunne bli ny rekord. Men en fin økt. Bra innsats av TJ og Cantona som høvlet løyperekordene sine alvorlig ned på stålet. Bamsefar ser garantert 22-tallet neste år. De sekundene han manglet i går ligger igjen i køen på starten ved Thorleif Haug-statuen. Sinbad er jo kort og godt rå. Blir tøft å holde ryggen hans i Rallarvegløpet til sommeren. Det må bli målet.

Legg inn en kommentar