torsdag 25. oktober 2012

New York - Paris - Milano - Lierkroa

Torsdag kveld var den røde løperen, de store lyskasterne og all glamouren fra de mer kjente motemetropolene flyttet til den glamorøse tippeavdelingen på Lierkroa. Ny vinterkolleksjon skulle prøves og teamet herjet på catwalken. Det var den lokale hardhausen Jarle Wermskog som inviterte til moteoppvisning og som pushet stoffene, legale sådane, og det gikk nok opp for en uller eller to at det bare er å møte opp på treningene utover høsten. Lite plass å spore i de fleste trikotene. Redaksjonen har valgt å spare leserne for de sterkeste bildene. På bildet under ser du et av de mer diskrete designene.
Laksen har fått to stemmer i styret og vil med det få siste ord i det endelige designet. Blir spennende å se hva folk kan forvente seg å se i løypene i vinter.
Mote og prøving av klær har aldri vært noe for en ekte uller. Enkelte delegater har aldri brukt så lang tid i et prøverom og ble etter kort tid utålmodige og mer enn klare for å komme seg ut på kveldens økt. Elghufs i kneikene mot Skaptjern. Wermskog var ikke snauere enn at han ble med på økta og det var stas for teamet å få trene med en av fylkets aller råeste atleter. Fra moteoppvisning og pushing av klær, ble det en oppvisning i elghufs og pushing av syre. Ser du nøye på det relativt uskarpe bildet under, ser du en gjeng utslåtte ullere på toppen etter det femte draget og pusheren med lampa på huet i bakgrunnen.

8 kommentarer:

Veron sa...

Bra økt, bra artikkel Phi
Jeg syns vi burde bestille en størrelse mindre enn den vi prøvde, slik at vi har noe å "gå på" fram over. Jeg hopper på en 2 x XL. Syns ikke alle så ut som grill pølser...

Veron sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
burnout sa...

Bra økt selv om haren Wermskog nok var i overkant for sprek spør du meg.. gleder meg til valget av nytt design på dressene våre, regner med at du er på saken Laksen

Tåm Jones sa...

Dilemma!
L med magen holdt inne.
XL/XXL med mage natural.
Hva velger man ?
Håper på mange gode råd hilsen en TJ i sterk tvil.

Tåm Jones sa...

Hva økta angår ble det for mye køløping slik at det ble
Veldig vanskelig for TJ og passere Laksen og
Wermskog. Dessuten var de veldig breie med stava.

Phil sa...

Phil kjører en dobbel L. M i jakke/vest om Laksen tar bestilling på det også.
TJ; Kjør på med en S innerst, også kalt korsett, og en L. Eventuelt en L og skjær et lite snitt og slipp ut galskapen. Og vi snakker om toppen..

Bamsefar sa...

Prøve å gå ned noen kilo før sesongen. Går for Medium.

Tåm Jones sa...

Takk for gode råd gutter. Ideen med S så evt en M for så og kjøre L ,er en vinner.
Kompakt og fin løsning.

Legg inn en kommentar