søndag 7. oktober 2012

Rota til alt vondt

Det ble en langtur ikke helt uten dramatikk for fire av ullerne søndag. Én av dem rota det i alle fall til en smule. Det begynte relativt udramatisk ved utgangspunktet på Årkvisla. Det eneste som ligna dramatikk var utgangsfarten til Pingvinen. Kneikene opp mot Skimtvarden ble forsert som om terrenget er flatt. Det er det ikke, men på Skimten var batteria til Pingvinen flate og han snudde og returnerte via Tverken. For Tåm Jones, Burnout og Phil gikk turen videre mot Dritarbakkene og Solvang. På parkeringsplassen ble bilen til Mr. 80-tallet observert og spekulasjonene begynte å løpe løpsk. Kjørte han drag på egenhånd? Hadde han gjort noe som kunne ligne en god prioritering og tatt med familien ut på en flott høstdag? Ved demningen på Løken fikk vi svaret. Mr. 80-tallet ble fersket med grillpølsene klare.
Burnout fikk servert lagkameraten noen sannhetens ord før gutta tok fatt på stigningene mot Tverråsvannet. I motbakkene opplevde TJ sitt egne lille drama, noe steglengden bar preg av. Dramaet ble avblåst og Tåm slapp å ta turen ut i lyngen med medbragt papir. I det kronglete stipartiet rett før Goliaten skulle det imidlertid bli ordentlig dramatikk. PANG! og F..N! jallet i skauen da ei rot valgte å utfordre kneet til Burnout (se rota øverst). Det gjør du ikke ustraffa. Under ser du hvordan rota så ut etter sammenstøtet.
Noe medlidenhet for Burnout var ikke å spore. TJ hadde fått los og tempoet forbi Goliaten og mot Tverken og Landfalltjern var bra. Burnout klagde ikke og hang seg på. Det samme gjorde Phil selv om all dramatikken tok på. 
Gutta var ute i 2:30. Mottoet for turen må være; Ikke rot deg borti en Uller.
Fire ullere på tur i dag. Resten hvilte vel ut før Landfalltjern Opp i morgen. Redaksjonen regner med sterke prestasjoner og har tro på gutta.

For de spesielt interesserte legger redaksjonen ut et par snutter fra stigningene mot Skimtvarden;
                                                                                                                                                                                                                                                                            

3 kommentarer:

burnout sa...

Takk for en fin tur gutter, har ett kne som har stivnet etter at det ble kaldt men antar at det er bedre i morgen..

Kun 32 dager til "camp ullbu", blir kjempekult med trening, god mat og en velfortjent" pokal" eller 10
prates

Phil sa...

Takk for turen, ja. Håper kneet til Burnout er bedre i morgen. Ser verre ut for rota..Har noen fine søndager foran oss. Det er nå det er fint på skauen!

Phil sa...

Turgruppa skylder å gjøre redaksjonen oppmerksom på at Pingvinen hadde godt og vel et tosifra antall treningstimer i bein og armer forrige uke før søndagens utflukt. Kan være en forklaring på det flate batteriet.

Legg inn en kommentar