torsdag 18. oktober 2012

Stikk denne, TJ!

Ikke meningen å misunne deg der du sitter på Gran Canaria med en paraplydrink i hver neve og tærne i asurblått hav, men sender deg "postkort" fra kveldens økt. Gullaug, fra linja opp mot Skaptjern, 3 grader pluss, pissregn og høstmørke. Elghufs 5 x 2´30 min i knehøy, regntung bark og gjørme. Gutta gikk i kjeller´n i dag.
Drittværet skapte trøbbel for fotografen, men legger ved en snutt også. NB! Sterke scener!
Gjennomvåt hilsen Mr. 80-tallet, Bamsefar, Cantona, Laksen, Veron og Phil

4 kommentarer:

Phil sa...

Deler av skigruppa kunne nok ønske at TJ blir en stund i fluktstolen under palmene med en pokal i hånda. Etter økta i kveld å dømme, må TJ stå på til uka for å holde følge.

Pingvinen sa...

Bra innsata gutter,godt å se att dere svetter litt i regnet.Er nok ikke bare TJ som må stå på i tida framover,etter fjorten dager på sofaen og nedsausa i forkjølelse blir det tungt å ta til igjen.Skal prøve en liten tur i helga,så for jeg se hvordan ståa er,gikk en tur i går.
Lykke til gutter,STÅ PÅ.......

burnout sa...

Bra bilder, kan bare bekrefte at det var vått å jævlig da Burnout var der ved 15-tiden i går og kjørte 4 drag og jeg syntes det var veldig tungt.. Kun dager til Bootcamp gutter, blir bra

Tåm Jones sa...

Teknikken på sydlige breddegrader fungerer dårlig , så nytt innlegg med beinharde treningsbilder kommer ikke som eget innlegg.
Skjønner at det er greit trøkk på økta når den kjøres i bar overkropp i pluss 3.
Blir ikke greit å henge med på en stund nå.
Hadde tenkt å legge ut bilder av TJ som gjorde hang Ups i teltstengene på soldekket mellom Medel Svensoner . Har også hatt en langtur løping på nudiststrand. Stygg sak egentlig. Nakne nederlendere og tyskere på 75 pluss ta nattesøvnen selv fra hardbarka karer

Legg inn en kommentar