torsdag 29. november 2012

Tur med advokatstanden..

Ble i dag oppringt av en ivrig advokat Green som ikke kunne komme fort nok ut i sporet. Etter litt prepp og skraping av klister fra i fjor gikk turen til Eggevollen.
Green har en filosofi om at det må gås hardt til enhver tid så det ble som han sa åpnet i ett bra tempo, selv om det skal sies at det vel gikk ned i krabbefart før Eiksetra.
"er ikke noe gæli med teknikken ", er kondisen det skorter på var da konklusjonen.

Vi gikk opp til svarthavna ned til egga og opp til havna igjen, det er ikke kjørt siden i går, men forholdene er meget bra.
På første turen opp til havna ble Green forbigått av en på 71 år, men hans omtale var under en prat i havna "han glir nå bra på skia"
Det skal sies at han hadde 25 merker i Hauer`n og en 36 plass fra birken i 1975.

Nok en god dag i marka, blå ekstra føre og -6 på Eiksetra
Prates

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gleder meg til trening på EVO i kveld med Dr. Fuentes. Da skal det kjøres hardt. AG

Bamsefar sa...

Blide gutter. Har advokaten fått fisk. Eller sex. Eller er det snøen? Må være snøen. Regner med at han nå har meldt seg på Hauern og Birken og akter å fullføre begge.

Tåm Jones sa...

Herlig bilde gutter. Advokaten ser topptrent ut på bildet. Vil bare klare opp i noen misforståelser. Man blir aldri forbigått av folk på over 70 , ei heller damer eller folk som har med seg hele familien på tur. Disse skal man alltid gå ifra koste hva det koste vil. Drar man ifra disse og beveger seg fra rød til svart sone , dvs total kolaps, og er i fare for å bli tatt igjen skal man skjære brått til høyre og kaste seg under en snøtung granlegg før forfølger får øye på deg.
Denne regelen bør være obligatorisk for enhver Uller og alle som er med dem ut for å hisse opp stemningen i marka.

Legg inn en kommentar