lørdag 10. november 2012

Våt fartsfest

Da har mørket igjen senket seg over Beitostølen og teamet motvillig geleidet ut fra skistadionet og er tilbake på basen Ullebu. Teknikken begynner å fungere og motbakkene virket ikke like avskrekkende som i går. Mulig at de nye bekjentskapene, sportsdrikkene Kvek og Staut, hadde effekten vi håpet på. Alt tydet i alle fall på en god økt da delegatene spratt opp i 12-tida lørdag morgen. Etter utallige kilometre var overskuddet såpass at delegatene kjørte fartslek inne på stadion. Laksen og Bamsefar i klassen for skøyting og klassikerne Cantona og Tåm i fartsfull duell mann mot mann.

Størst utbytte av sportsdrikken virket det som om Burnout hadde hatt. Den mannen var det vanskelig å stoppe i regnværet. Rådville løypevakter hadde sitt svare strev med å stoppe Grenaderen fra Bergflødtveien. For mens resten av teamet valgte restitusjon på sofaen eller i spalignende omgivelser, gikk Burnout løypene i filler. Å stoppe for fotografen var uaktuelt, men redaksjonen fikk knipset et bilde av sliteren i det han forsvant i tåkehavet.

To intensive treningsdager krever sitt og kravene til det siste måltid var ikke små da teamkokken, Cantona, inviterte på lokal rakfisk med passende tilbehør. Formannen innfridde og klubbet Camp Ullebu 2012 for avsluttet.


2 kommentarer:

Veron sa...

Vil bare takke Laksen for ***** stjerner opplevelse.
Og sjeldent jeg har fått større utbytte av en treningsleir...

burnout sa...

Takk for turen gutter, som vanlig veldig bra innsats i og utenfor sporet...

Legg inn en kommentar