søndag 23. desember 2012

I Torleif Haugs fotspor

Tidlig var vi ute med oppmøte på aarkvisla for felles transport til Kanada kl 0830. Det var nesten ett fulltallig Team som reiste med 7 antall.

Det ble under turen til start diskutert flittig om tempo og fart hvor det spriket fra 3 timer til en dagstur med innlagte lange pauser med bål og egnet drikke.
Tror ikke vi var kommet noe særlig lenger en ca 7 meter fra bilen før formannen klaget over bakglatte ski hvorpå Bamsefar mente det kanskje var litt tidlig å konkludere over smøringen.

Det skal sies at det var kommet en ca 10 cm med lett puddersnø og det var ikke preppet, men hva gjør vel det da man har TJ i laget som brøytet hele veien over til eiksetra hvor det var preppet videre.

Det gikk i et bedagelig tempo til Nykjua, og noe må det være med puddersnø for litt bakglatt var det..

Fra Nykjua til bunnen av Fløytenbakkene fikk 3 mann ett lite forsprang, men luka ble fort tettet. Det ble tatt lagbilde fra toppen.

Det ble en kort stans på Eiksetra da enkelte måtte fylle på med vaffel og annen mat. Der valgte Bamsefar og Burnout å gå videre før de andre grunnet dårlig tid til middag og julegavehandling. Turen gikk videre gjennom skimtheia runde som var fantastisk fin og videre ned forbi Tverken og til Aarkvisla.

Oppsummert en fantastisk skidag i Finnemarka og en tur vi må gjenta..
GOD JUL TIL ALLE I TEAMET OG ALLE SOM LESER BLOGGEN..

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar