onsdag 30. januar 2013

Bli med på Ullertips König Ludwig Lauf!

Det er tydelig at Norge blir for smått for skigruppa i Team Ull. To delegater herjer i disse dager med finanskolleger i slovenske Kransjka Gora og i en smørebod sentralt i Lier legges ikke bare en hemmelig mikstur under skiene, men også en frekk slagplan før helgens König Ludwig Lauf i Oberammergau, Tyskland. 50 km klassisk stil med TJ og Cantona på startstrek.
Bamsefar og Laksen har med stor suksess invitert ullere og hordene av lesere til en uhøytidelig Kransjka Gora-Quiz. Dette har inspirert redaksjonen til å arrangere en konkurranse før søndagens skimaraton.
Redaksjonen tenkte først å spørre hvem fyren på dette bildet er...
...men kom fram til at det ville bli i letteste laget. Derfor kjører vi heller en tippekonkurranse;

Hvilken plassering får våre menn i König Ludwig Lauf?
TJ: Nr. ??
Cantona: Nr. ??

Vinneren er han/hun som er nærmest sammenlagt.
Som en liten hjelpesnor kan vi opplyse at begge atleter har vist gryende form de siste ukene og at 1471 løpere fullførte fjorårets styrkeprøve.

Premie: "Tour de Ski"-hoodie fra Craft, str L. Perfekt plagg på sofaen etter en lang skitur. Eller bare en lang dag på sofaen. Disse finnes det ikke mange av!Team Ull utfordrer alle våre lesere til å være med! Logg deg inn i kommentarfeltet. Husk navn! Anonyme/pseudonymer er ikke med i kampen om hoodien!
Frist; Lør 2.2 kl 23:59


8 kommentarer:

Phil sa...

Oppsalsetra og Solli er ikke godt nok lenger..
Kan ellers opplyse redaksjonen om at Cantonas svoger også trekker utenlands når han skal konkurrere. Nå sist helg i Marcialonga der han etter eget sigende måtte brøyte seg vei og kaste en og annen europeer ut blant furuskog og andre buskvekster for å avansere i feltet. Ville nødig vært den italieneren som tok det siste glasset med saft rett foran nesa på Stakekongen. Nevnte jeg at formannens svoger tar med seg formannens søster til Oberammergau til helga? Reine slektstreffet på femmila. Oddsen for lav på klasseseier til Stakekongen og fruen til at det var noe vits å tippe deres plassering? Hvem blir slektsmester? Det kan vi vel lese om på mandag? Nå skal jeg studere deltakerlista og tippe plasseringer.

Phil sa...

Det var med lettelse jeg skimta i alle fall én uller på startlista til Hauer´n. Mr. 80-tallet er rette mann å stole på. Blir det for kort, Burnout? Eller så jeg ikke godt nok etter og overså påmeldinga?

Bamsefar sa...

TJ ender på plass nummer 150
Formannen på plass nummer 750

Svoger på plass nummer 450 og søster på plass nummer 950.

Laksen sa...

TJ: 99 og Cantona 699. Lykke til karer!

Anonym sa...

Går for ryggen til formannen, og så smette forbi på oppløpet.

burnout sa...

Skal selvsagt gå Hauern Phil...

Tj : 177 pl
Can: 633

Phil sa...

Satser på at gutta har en god dag og treffer med miksturen
TJ: 19 plass
Cantona: 34 plass

Veron sa...

Tipper mannen med start nr: 1188 blir nr: 199 & vedkommende med start nr: 1156 blir nr: 999

Legg inn en kommentar