fredag 18. januar 2013

Er han den siste?

Endelig var timen kommet da all tvil skulle feies til side og Lance Armstrong skulle fremstå som den juksemakeren han er og har vært de siste 20 åra. Timen da Ben Johnson måtte abdisere som verdens mest berømte dophue. I natt satt Lance skolerett foran Oprah og svarte stort sett "yes" på alle anklagene han ble pepret med. På forhånd var den store spenningen knyttet til om hvor mange Armstrong ville dra med seg ned i søla og trolig satt det noen nervøse sjeler både her og der og ventet på at bomben skulle smelle. Ikke at redaksjonen tror noen av ullerne var særlig bekymret,


men man trenger ikke gå mer enn en uke tilbake i tid før de ivrigste spekulantene kunne fått vann på mølla. På Ringerike, i Tolver´n, ble det satt personlige løyperekorder over en lav sko. Ikke bare ble det nye rekorder, men tidene ble knust med både fem og åtte minutter. "Mye på et år", vil skeptikerne kunne si. Spørsmålet er om Lance blir den siste som må sitte rak i ryggen på TV og bekrefte det alle har visst i mange år, men som han har brukt 15 år på å fornekte. Redaksjonen håper å slippe å se en uller med troverdigheten ribbet til skinnet hos Skavlan. Men med resultatene som oppnås, sommer som vinter, må nok teamet lære seg å leve med anklagene. Kilder redaksjonen har hatt kontakt med i dag kunne for eksempel fortelle at det ble gått fort fra Eggevollen og innover i går kveld og spekulasjonene er ikke langt unna; "Hva er det gutta i Olagenser-draktene går på?" "Hva har dem hatt i grøten?" osv.
Formannen er heller ikke gnien med bensinen til bålet når han uttaler at han tenker å gå skøyting -og klassisk-distansen i König Ludwig Lauf i februar. Redaksjonen spekulerer nødig i enkeltmedlemmers formutvikling, men håper håret på brøstet han uttaler seg om etter gårsdagens intervalløkt har vært der en stund og ikke blomstret for fullt de to siste åra. 
I klubbmesterskapet på sykkel 2011 ble det tråkket umenneskelig hardt og kan vi stole på at feltet var reint den gangen (bildet under)? 

                                  
Å hevde noe annet blir igjen spekulasjoner og til det motsatte er bevist stoler vi på at ingen uller blir å se i stolen til Oprah eller Fredrik. 

4 kommentarer:

Phil sa...

Sov ubekymret natta gjennom...

Anonym sa...

Bamsefar er garanter dopa!

Og TJ har nok heller ikke rent mel i posen.

Anonym sa...

Lance har aldri vært dopa. Alt er konspirasjonsteorier og ondsinnede rykter fremsatt av de som gjennom en årrekke har vært misunnelige på hva Kong Lance har fått til på sykkelsetet.

Neste nå må vel være at noen fremsetter rykter om at Johan Olav Koss og Jarmila Kratochvilova også var dopet. Fy faen altså.

Nei. Ingen kan frata Kong Lance at han er tidenes største idrettsutøver uansett disiplin - ever. Punktum!

Tåm Jones sa...

Lance skulle vel egentlig promotere den nye sportsdrikken sin på Oprah show da han fikk , the blues , og følte seg mørkeblå.
Mye tøyseprat den kvelden , Lance er litt av en skøyer.
Kratochvilova høres ut som om noe tungt skal kastes langt?
Har hverken sett bjørnunger, tran , snus , speilegg eller hvitløk
på dopinglista........

Legg inn en kommentar