torsdag 17. januar 2013

Kongens løp nærmer seg..

Etter et litt ujevnt oppmøte de siste ukene var det godt å registrere 6 mann på dagens økt. Turen i dag gikk fra Eggevollen til Eiksetra. Litt nysnø og flotte forhold gjorde sitt til at det ble en fartsfylt kveld.

Burnout holder et høyt nivå for tiden og det kan fort bli rekorder på han  i vinter. På spørsmål om formen uttalte Burnout: " Formen er bra. Jeg har nå passert 60 mil på ski og har nå meldt meg på Hauern, Grenaderen og Birkebeinerrennet. Jeg oppfordrer flere fra laget å melde seg på Grenaderen slik at vi kan danne et tog."

Formannen prioriterer for tiden skøyteskiene og har virkelig fått sving på teknikken. Det spekuleres nå i om han tar en dobbel i Tyskland. På direkte sporsmål så han ikke helt bort fra det. "Teknisk føler jeg at det stemmer bra nå. Det er klart at det frister å gå 50 kilometer skøyting på lørdagen etterfulgt av 50 kilometer klassisk på søndagen. Som formann føler jeg også at det er viktig å gå foran med et godt eksempel, og vise at Team Ull er for menn med hår på brystet"

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar