søndag 20. januar 2013

Mytteri- hver mann for seg selv

Burnout tok seg en skitur i dag etter dagens oppgaver med unga og håndball var unnagjort. Hadde en plan om å få med meg flere på tur og ringte et par medlemmer, men ingen var å treffe.. Ja ja tenkte jeg de fleste er vel opptatt med familie, så turen gikk fra eggevollen alene.

Ved ankomst eggevollen syntes jeg det var kjensel på en "suki" som sto der, og ikke mer en 500 meter etter start møtte jeg på TJ i fint driv..
TJ hadde da vært ute i 3,5 timer med Phil og Cantona ( ikke meldt tur) !!

Turen gikk videre alene til svarthavna videre rundt Ulevann og inn i kamstrupløypa til Tverken via tverrårunden og til eggevollen.
I kamstrupløypa møtte jeg først Skade og etter en stund ble Laksen observert..

Ps : Hører nå at også Bamsefar er observert i røyken marka så dette kan vel bare tolkes til at det fra nå av er hver mann for seg selv med mest mulig tjuv trening..

Kjempebra føre, skarp og godt feste med blått, sliter dog en del på smurningen om dagen så stopp for å legge på mer måtte til.. Legger ved bilde fra solbergvann ( det gikk ikke da teknikken har sviktet meg )

prates

2 kommentarer:

Bamsefar sa...

Ja nå er det en for en, men jeg var ikke i Kjekstadmarka i går. Turen gikk fra toppen av Aronsløypa. Litt slapt av meg å ta heisen, men men..

Phil sa...

Ber om å bli fritatt fra beskyldningene om mytteri. Ble truet med på tur. I utgangspunktet tror jeg planen var at jeg skulle være hare. Det holdt i 150 meter. Farten ble nok rett og slett for lav for TJ, Veron og Cantona.

Legg inn en kommentar