søndag 27. januar 2013

Re- løpet med 2 deltagere

Burnout og Mr 80 tallet tok seg turen til Ramnes for å gå Re- løpet, ett renn ingen hadde gått før. Det var med litt skepsis vi satt i bilen nedover hvor det regnet med minus 3 grader og hvor smøreutfordringene og diskusjon rundt dette fort ble tema.

Det var yr i lufta helt frem til start og etter litt testing gikk vi for en kombinasjon av VR 45/ 50 som viste seg å funke utmerket da det i løpet av rennet gikk over til snø.

Mr 80 tallet sto i startrekke 2 med Burnout ett par plasser bak, her skulle det gås lureløp. Mr 80 tallet lå i tet ut fra start frem til en 4-5 km hvorpå Burnout gikk forbi med 80 tallet like bak.

Det ble flere mil hvor Burnout kunne snu seg og skimte 80- tallet en 40-50 m bak hvorpå spørsmålet meldt seg " når setter han inn spurten og passerer"

Burnout gikk alt han var mann med stadige blikk over skulderen, og med målgang like rundt hjørne så det ut for at 80 tallet hadde sluppet !!! Forklaringen var " jeg somla på siste drikkestasjon og du ble borte"

Det er da første gangen Burnout har slått 80- tallet i noe med ski på beina, selv om jeg sitter med følelsen av at han ikke gikk alt han kunne.. slutt tider ble ca 2.23 og 2.27

Det er første gang Burnout ble ropt opp til avhenting av premie med 7 plass i pulja. Premie på 80- tallet med sin 10 plass.


Alt i alt et fint renn som skal gjentas, på bilde sees en litt molefunken 80- tallet som har erkjent tapet han aldri trodde ville komme( eller er det andre taktiske årsaker???)5 kommentarer:

Bamsefar sa...

Gratulerer med premier og sterk innsats. Og "seier" til deg Burnout i den interne konkurransen. 80-tallet slapp nok ikke frivillig.

Snart passert 100 mil nå?

Veron sa...

Gratis Gutta, dere er noen råtasser, høres ut som et artig skirenn.
Trodde ikke Mr 80 tallet slapp noen. Burnout må være i knall form.....

burnout sa...

takk takk... ca 70 mil i år tror jeg..

resultater

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=496514

burnout sa...

Link ligger ved å trykke på R.I.F logoen

Phil sa...

Dette er bra gutter! Schnapsglassa kommer alltid til nytte.

Legg inn en kommentar