lørdag 12. januar 2013

Tolvern 2013

Til tross for 17 blå på valgte tre og en halv uller å stille til start på årets utgave av Tolvern.

Starten var flyttet til enden av vannet pga tidligere overvann, og dette skulle by på utfordringer. Etter 100 meter med 10 spor, massefall og utøvere som hadde glemt å feste bindingen,  var det bare å komme seg inn på de 2 sporene opp første bakken. Ullerne klarte seg uten uhell og tempoet opp de første bakkene var helt greit.

Løypeprofilen på Tolvern er ganske grei å forholde seg til: oppoverbakke - flate - nedoverbakke-matstasjon-oppoverbakke-flate-nedoverbakke-mål.

Pga fallene ble det litt avstander i starten , men ved første og eneste matstasjon stoppet TJ og Bamsefar sammen. Det ble tid til ikke bare ett, men to glass med saft. Stor honnør til arrangørene som legger matstasjonen på et sted hvor man ikke er i rød sone.

Etter bakken fikk Bamsefar et lite forsprang, men i mål var de to igjen samlet. Tiden ble 1 time og 18 minutter. 5 minutter raskere enn i fjor! Begge gutta var veldig fornøyd med det.

 Sinbad stilte også til start og hadde som mål å forbedre tiden med 10 prosent. Han klarte nesten målet og gikk i mål på 1 time og 30 minutter. 8 minutter raskere enn i fjor! Storfornøyd.


Ingen fotos fra løypa. Legger derfor ved bilde fra siste trening.
Den siste halve mannen som valgte å ikke gå idag pga kulda, men som allikevel sprengte igjennom løypa på  ca halvannen time er å finne på bildet.2 kommentarer:

Phil sa...

God innsats, gutta! Sterkt startfelt på Ringerike. Liten plass til listefyll ser jeg. Regner med at Pingvinen valgte å gå uten tidtaking som et ledd i et taktisk spill. Få som vil skjønne hva som treffer dem når han bestemmer seg å gå med startnummer senere i sesongen.

Tåm Jones sa...

Ser ingen bakdel med flexi sluttid. Den kan
Justeres ganske langt ned i godt selskap en
Sein lørdagskveld.

Legg inn en kommentar