søndag 17. februar 2013

Årets kraftprøve

Det var duket for årets kraftprøve Grenaderen hvor hele 5 i teamet stilte til start. Det skulle altså bli noe av planen om å lage ett team ull tog i Løpet..

Tidlig avreise fra Asker og start i Hakadal kl 0730. Det ble underveis ned til start diskutert taktikk og hvilken pulje det skulle startes i. Vi plasserte oss i pulje 2, men skled plutselig frem i pulje 1 gitt, det vil si estimert sluttid under 6 timer. Her skulle det satses fra start-

Den såkalte lagånden ble raskt kastet på båten og som vanlig var alle mann for seg selv etter start. Burnout var nok først ut av startrekkene, men ble etter 3 mil tatt igjen av Bamsefar. Vi gikk sammen en liten stund før Burnout måtte slippe og Bamsefar ble borte. Etter ca 5 mil ble Bamsefar tatt igjen av Burnout og vi kunne gå sammen mot mål.
Fra mikkelsbånn? og de lange bakkene opp var det nesten full stopp for Burnout som tungt sa" nå orker jeg ikke mer". Antok at Bamsefar da ville benytte muligheten, men det var vist ikke så mye å gå med der heller.
Vi fortsatte sammen mot mål og  med 4 km igjen gjorde Burnout etter rykk for å nå under 6 timer noe som gjorde han til vinner innad i teamet.

PS

Må rette en stor takk til Mafiasjefen i Gardsgutta som var så observant og så en veeeeldig sliten Burnout helt på stålet ( aner ikke hvor i løypa men), og fikk overrakt en kopp med cola som gjorde underverker..Resultater:

Burnout. 5.59.06
Bamsefar: 6.01.41
TJ:            6.35.16
Mr-80        6-39.46
Sinbad      7.06.59

bilder fra før start og av noen lykkelige etter målgang

8 kommentarer:

Bamsefar sa...

Tøft løp og tøft å endelig ha gjennomført!

Stor laginnsats av Team Ull og spesielt imponerende av Burnout som gikk over en time raskere enn for to år siden.

burnout sa...

Veldig bra laginnsats , neste år blir vi flere..

Veron sa...

Meget Meget bra laginnsats Ullere, jeg bøyer meg i ny snøen.
Rykke etter 86 km, STORE likhetstrekk for meg til en annen idrettsmann ved navn Jørgen Aukland.
Dere er noen råskinn................

burnout sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
burnout sa...

http://grenaderen.com/2012/i_frames/i_popup.php?twg_album=2013&twg_show=IMG_7227.jpg

En sliten Bamsefar, bilde fra rennsiden

Anonym sa...

Verdens lengste skirenn 6 april . Rondane - lillehammer . Regner med at team Ull stiller et hurtigtog.
Vh TJ

Phil sa...

Stor idrett, karer. Gjør som Veron og bøyer meg i snøen i respekt for hva dere presterer. Forbedringen til Burnout er helt rå. Synd ikke Bamsefar klarte å krype inn under seks timer. På bildet fra rennsiden ser det ut som om han har tatt ut bortimot alt. Minner mistenkelig på et ullerbilde fra Troll i fjor..
Etter to uker på jobb i Schladming der det meste handlet om å kjøre på ski nedover, er Phil nå så langt nede på stålet at han neppe hadde fullført en femkilometer. Men nå skal det trenes..

Phil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Legg inn en kommentar