fredag 1. februar 2013

Interbancario 2013 Kranskja Gora - Fredag 1. februar

Team Ulls to deltagere ble plukket ut til å gå den prestisjefyllte første etappen i dagens 3 *  7,5 km stafett.

Klassisk innebærer også en del vurderinger i forhold til smørevalg.  Etter litt frem og tilbake i går kveld endte vi opp med å fjerne klister i glisonen og beholde klister i festesonen fra onsdagens renn.  Vi fikk mange anerkjennende kommentarer for dette valget i skigruppen.

Laksen har lang erfaring og var rolig og stinn av selvtillit før start. Bamsefar var litt mer skjelven, men oppfattet startskuddet. Inn i den første bakken hadde vi manøvrert oss frem  en 20-30 plasser og hadde bare en håndfull løpere foran oss.  Litt i overkant fort på den første runden for Bamsefar og etter ca 6 km passerte Laksen. Herfra og inn ble det et rotterace. Laksen hentet ut uante krefter og vant til slutt med et  par sekunder. Det kostet mye og begge Team Ulls løpere ble liggende i målområdet i flere minutter. Et "godt" utgangspunkt for lagene som til slutt endte opp på hhv. 6. og 11. plass.

Nå gjenstår kun premieutdelingen og banketten i kveld. I morgen er det avreise til Venezia hvor Laksen har planer om å innta beachen. "Ikke så mye annet spennende der!"

 To slitne bloggere!

1 kommentarer:

Phil sa...

God innsats karer! Det koster å blogge! Energidrikken er vel fortjent. Kan se ut som om Laksen har fått i seg nok. Tar med meg klistertipset.

Legg inn en kommentar