onsdag 13. februar 2013

Team Ull i Grenaderen 2013

Team Ull stiller med hele fem deltakere i årets utgave av Grenaderen. På startlista finner vi Bamsefar, TJ, Sinbad, mr. 80-tallet og Burnout. Serviceteamet forventes også å være på plass med cola og bamsemums.  Phil som har gode erfaringer fra langløp kan dessverre ikke stille i år, men forventes å komme sterkere tilbake i Troll skimaraton.

Tidligere i vinter ble det snakket om å danne et "Team Ull tog". Det var før Mr. 80 -tallet og Burnout leverte sterke prestasjoner i Re-løpet og Hauern. Burnout anses nå som favoritt etter gode resultater og mange mil på ski i vinter. Han har også fordelen av å ha gått rennet før. Planen til  TJ er å henge på Burnout og en startrask 80-tallet så lenge som mulig.  Bamsefar har ikke gått lenger enn 2 mil med puls i år og er veldig usikker. Sinbad er langløper og har erfaringen. Dette blir spennende!

Det ser ut til å bli fine forhold "bedre enn i kønig" og TJ snakker allerede om tider under seks timer.  

1 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Har fra sikre kilder at burnout føler seg sterk nok til å menge seg med pulje 1 , DVS gutta som har gått løpet på under 6 timer før,eller er sterk nok til å gjøre det i år. Mr 80 tallet holder korta tett til brystet.
Bamsefar er i overkant defensiv ,men er god for en tid under 6 t.
Sinbad lader opp i stillhet . TJ satser på og henge i motene og ta det hele på oppløpet med lang tå.
Hvem tåler mest smerte? Hvem går tom for næring ? Hvem forspiser seg på boller og vafler?
Hvem blir beste Uller?

Legg inn en kommentar