mandag 18. mars 2013

5 av 5 mulige

Birken var helgens renn for 5 ullere. Tj,Bamsefar,Mr-80, Fuentes og Burnout stilte til start på Rena for årets birkebenerrenn. Det var store håp om nye personlige rekorder med tanke på været / føret som var meldt.

Det ble imidlertid en veldig tung dag for de fleste da føret overhodet ikke var av det lette slaget. Det var en del vind og snø gjennom hele løpet og "trå snø" var noe som ble en realitet for de fleste.

Burnout følte selv at det var en tung dag i sporet og syntes det var ett slit gjennom hele dagen. Han ble forrøvrig tatt igjen av Bamsefar ved sjusjøen og hvis man ser på vgtv på Bamsefars passering sjusjøen så kan man høre hans oppmuntrende ord til Burnout som var helt på felgen.
"du har 6 min på deg og klarer merket"
En stor takk til Bamsefar for hjelp inn til mål.

http://birken.vgtv.no/rennet13/?do=rider&id=3475

Fuentes som erfaringsmessig har vært den beste de siste årene måtte i år langt opp i tid. Det har nok med antallet timer på ski og gjøre som har blitt begrenset av 2 barn og mye jobb i vinter. Han slet også med vond hals på start men karret seg inn til sitt 10 av 10 mulige merker, gratulerer. Til info kan man se at han fikk det meget tungt mot slutten og var eneste i teamet som tapte plasseringer inn til mål ( ca 500).

TJ var nesten 4 min etter merket på sjusjøen men som den kalde fisken han er staket han inn til ett nytt merke med 6 sek margin.

Mr-80 ble for første gang slått av Burnout og det antas at der svir litt mer enn han vil innrømme.

Etter målgang ble det fortjent feiret med "bjørner" og middag i lillehammer. Noen måtte hjem, noen skulle vært hjem, noen "missa" toget og ble over. ( dette får den enkelte selv ta å fortelle om)

Uansett 5 av 5 mulige merker er vi fornøyd med

Sees på Troll skimaraton

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar