søndag 10. mars 2013

Ulleløpet 2013

Det var flotte forhold og klart for rekordtider i årets utgave av Ulveløpet, men det var helt til Yr på fredag meldte snøvær på lørdagen.  "Madammen har sjekket værmeldingen. Typisk! Snøvær i Kønig, lim under skia i Grenaderen og nå nysnø igjen. " var TJs kommentar.

Snøværet gjorde sitt til at 25 tøffe kilometre i Kjekstadmarka ble enda tøffere enn forventet. Det var jevnt mellom ullerne ut fra start, men etter et dramatisk fall for TJ etter 2,5 kilometer fikk Bamsefar en liten luke som han holdt hele veien. Det betyr nå at Bamsefar har 2 seire og knepp i vandrepolkalen som formannen har gått til innkjøp av.

Stor takk til Veron, Laksen  og Cantona som kom heiet utøverne frem i sporet. Neste år regner vi med at de alle stiller til start.


TJ i godt driv. Foto: Cantonat
Bamsefar pent plassert. Foto: Cantona

1 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Takker Bamsefar for en positiv omtale i innlegget. Være , "men etter et dramatisk fall etter 2,5 km fikk Bamsefar en liten luke som holdt hele veien".
De som har tatt seg bryet med å studere sluttidene i Ulleløpet skjønner at her er det noe muffens. Tryna TJ så ski ,nakke og staver knakk som fyrstikker? Nei ! Var han i hæla på bamsefar , nei ! hadde han gode ski ? Ja!

Legg inn en kommentar