torsdag 18. april 2013

Bananas på årsmøtet

En lettere nervøs formann var på forhånd usikker på egen posisjon i treningsgruppa Team Ull da han kalte inn til årsmøte sist mandag. Engstelsen skulle vise seg å være særs ubegrunnet. Cantona rakk knapt å slå klubba i pizzabordet i Asker før han var klappet inn som formann også for det kommende året. Et tydelig signal på at delegatene, i alle fall de åtte som møtte, er fornøyde med jobben som gjøres sentralt i organisasjonen. Det var heller ikke det største riftet etter de andre posisjonene i styret, som forble uforandret.
Sakslisten var av den korte sorten. De helt store fremskrittene har uteblitt i teamet. Bamsefar, Pingvinen og Cantona rapporterte om forbedring av tidene i Sturla-karusellen. Burnout ble trukket fram etter en solid og lang skisesong. Den karen har tatt solide dobbelttak i riktig retning denne sesongen. En sesong som startet på grusføre mot Svarthavna tidlig i oktober (?) og som sluttet (?) med Troll Skimarathon i midten av april.
Fellestreningene blir tirsdager og torsdager. Tirsdagene blir det trening med Løplabbets løpegruppe frem til Sturlakarusellen ruller i gang. Tåm Jones er som alltid klar for lange, seige økter på skauen og så fort nesten all snøen er borte, blir det muligheter på søndager kl 0900.
Bamsefar har planer om å blande inn kart og kompass i treningsøktene. En utfordring for de som har mer enn nok fra før med å stokke beina riktig i ulendt terreng. Laksen ivrer etter å få flest mulig med på orienteringsløpet Kneskjælven i Vestfold. "Den ultimate testen", ifølge sportsfiskeren.
En sjukamp har lenge vært et mål for teamet, men dette har vist seg vanskelig å få gjennomført. Et forslag om å utfordre SK Kraft og Gardsgutta til en vennlig kappestrid ble lagt på bordet. En sjukamps-komitè vil bli satt ned med mandatet; "Må være noe tungt som skal løftes og kastes lengst mulig..".
Konkurranser utover våren og sommeren blir det mange av. Redaksjonen kommer tilbake til hva som er i gjære.
Formannen fikk utover kvelden et svare strev med å holde styr på årsmøtet. Det skulle juges og treningsøkter i skjul fornektes. Upubliserte bilder ble villig vist fram. Bilder som skal publiseres på bloggen! Som bildet av Cantona i lav hockey med ski på beina tatt på hotellrommet kvelden før Vasaloppet. Årsmøtet krevde svar på hvorfor slike bilder ikke ble publisert. Formannen ble svar skyldig og lovte forbedring. Oppfordringen går også til resten av teamet; Hyppigere blogging.
Ikke før hadde Banana-Spliten kommet på bordet før Laksen gikk bananas og lanserte sommerens Team Ull-event; Otta - Lier på rulleski. TJ og Sinbad beit på rimelig raskt, mens resten så for seg rollen som sjåfør i følgebil. Redaksjonen ser på mulighetene for å rulle ut Team Ull Web-TV-maskineriet og lage en minutt for minutt-sending.
Veron feiret bursdag på årsmøtet og han rapporterte om gryende storform og optimisme foran Sentrumsløpet om få dager. Bursdagsbarnet skimtes i taklampa bak i bildet.

2 kommentarer:

Bamsefar sa...

Glimrende!

Bamsefar sa...

Glimrende!

Legg inn en kommentar