lørdag 27. april 2013

Cantona som sykkelreperatør

Sykkeltur stod på programmet i dag. Bamsefar trillet ned til Phil og Cantona og sammen la vi i vei  retning Sylling. En form for rulle eller kanskje ikke oppover flatene til Sylling? I bakkene opp fra Sylling ble taktikk før det forestående åpne team Ull mesterskapet på sykkel diskutert. Cantona var sikker på å henge hele veien i år.  Tråkket til Phil var bra og han utropes allerede nå til en av favorittene.
 
Reodor Felgen. Foto: Bamsefar
Ned vestsida i Lier i strålende sol og nesten ingen biltrafikk. Fantastisk flott å sykle her. Ned bakkene mot Egge gikk det fort og Phil og Bamsefar snudde seg ikke før de kom til Lierbyen. Fem minutter gikk og ingen tegn til formannen. Heldigvis fikk vi kontakt med en gammel ringrev på sykkel som kunne melde om at det stod en syklist rett etter Egge skole og lappet dekk. Da var det bare å vende om å sykle tilbake og i bakkene opp mot Egge skole ja der stod Cantona og la på ny slange. Den første slangen viste seg å være til "off road"sykkelen og passet ikke. Den andre var det også et eller annet galt med, men  den tredje som Cantona fikk av Phil passet til slutt. Og etter 15 minutter var vi igjen klare for å sykle videre.
 
Turen gikk videre til Lierkroa og opp Lierbakkene og tilbake til Berberissveien og Hansebråtan..
 
 
 
2 kommentarer:

Cantona sa...

Må nok øve litt å skifting av dekk og ha med riktig slange ;-)

Phil sa...

Mange bekymrede forbipasserende lurte på om det hadde vært en velt. Ikke rart, for når Cantona fixer sykkel ser det ut som en slagmark.

Legg inn en kommentar