lørdag 6. april 2013

Troll Skimarathon 2013

Etter et utradisjonelt og helt crazy valg, sett med uller-øyne, skulle Burnout vise seg å bli teamets sterkeste kort på Venabygdsfjellet. En startposisjon godt fremme i feltet i pulje 1 har neppe vært gjort før i Team Ulls historie. Burnout skjønte imidlertid fort at det gikk i raskeste laget. -"Pøvde å henge på "hangaround" Pål Remy, men det gikk for fort. Etter en stund kom også TJ opp og forbi. Han pigget fort", sa Burnout til redaksjonen. De to gikk sammen store deler av rennet og ryktene går om nærmest bråstopp i motbakkene etter 75 km. -"Fikk plutselig kreftene tilbake og distanserte TJ på den siste snaue mila. Han må vel ha gått på noe i nærheten av en sprekk..". I dette selskapet har man ikke råd til å gå i veggen. Bakfra kom Bamsefar i godt driv og kan bekrefte mistanken Burnout hadde om sprekken til Tåm. -"Full stopp", var den knappe kommentaren fra bamsen fra Spikkestad. Etter å ikke ha sett hverandre siden de første kilometrene, gikk TJ og Bamsefar sammen over målstreken. Tåm Jones har ikke svart på redaksjonens spørsmål om hva som skjedde og hvor stor den eventuelle sprekken var. På bildet under ser det i alle fall ut som om begge er fornøyd med vel gjennomført skimarathon. Burnout ser ut til å være lei av å vente på lagkameratene i målområdet. Eller er han bare sliten?

Sinbad klokket inn på 7:08 og var rask med å fylle lagrene med velfortjent føde i fast og flytende form. Redaksjonen regner med at Sinbad har fått hjelp med den flytende varianten på bordet.
Mulig Cantona assisterte Sinbad i overkant mye. En sigen, men fornøyd formann gikk i mål på 8:34.
Vår bestemann oppsummerte turen slik; "Fantastisk tur, veldig mye staking og fantastisk sliten"

Tider Team Ull;
Pål Remy "hangaround" 5:29:09
Burnout 6:01:10
Bamsefar 6:12:38:09
Tåm Jones 6:12:39:06
Mr. 80-tallet 6:22:52
Sinbad 7:08:28
Cantona 8:34:07 

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Vi kom sammen i mål. Sammen i løypa den første kilometeren og de siste fem!

Pingvinen sa...

Bra jobba gutter, står respekt av dette. ....kommer sterkere tilbake. ....

burnout sa...

vond rygg er dagens status, var ett utrolig fint renn. Bra bilde og sliten er nok det som beskriver det, har nok aldri vært så i kjelleren noen gang.

Tåm Jones sa...

Vanskelig å beskrive en skikkelig sprekk. Hendelsesforløpet er litt uklart ,men plutselig står man helt stille , eventuelt ligger på bakken uten at man har passert målstreken. Da er det flott å vite når summetonen kommer tilbake at det bare er et par mil igjen.

Legg inn en kommentar