mandag 20. mai 2013

Forfot, mellomfot, treningsdagbøker, fisk, ankel, bading..

Etter en bekymringsmelding fra Tåm Jones tidligere i uka om den fysiske formen i teamet, møttes en gjeng på Årkvisla tidlig søndag morgen. -Er det sånn du ser ut, åpnet formannen treningsøkta med og henvendte seg til TJ som knapt har vært å se etter at snøen gikk. På programmet sto tre timer rolig jogg i et ikke helt ukjent terreng. Årkvisla-Skimten-Solvang-Goliaten-Tverken-Landfallhytta-Årkvisla. Som vanlig gikk Tåm ut i høyt tempo og fikk med seg Laksen og hans fivefingers. -Du mangler bare langt hår og en fjær. Beveger deg som en indianer om dagen, kommenterte TJ før Laksen spratt opp de bratte motbakkene mot Skimten. Gjestejogger for dagen, Cantonas fetter, ristet oppgitt på hodet. Både på grunn av åpningstempoet og løypeprofilen. -Alt for tøff løype for en rolig langtur, kunne triatleten fra Sandvika fortelle en ikke helt lydhør forsamling. For en uller blir det aldri for tøft. Fetteren så ellers godt tuna ut før avreise Sveits og ekstremtriatlon om et par uker. Laksen fortsatte kjøret og TJ lanserte mistanken om at indianeren nok en gang skulle takke for laget på Skimten og returnere før halvløpt distanse. -Det blir vel retur via "skammens myr"igjen.
Redaksjonens utsendte har lært at en rolig langtur skal gå i snakketempo. Spørsmålet er vel om det ikke gikk vel sakte etter de tøffeste stigningene i starten, for her var det vanskelig å komme til ordet. Selv de mest pratesjuke syklubber ville hatt problemer med å henge med i svingene her. Det gikk i forfot -og mellomfotløping, skadehistorikk og treningsdagbøker. Det hele toppet seg da Cantona, som knapt har holdt i en fiskestang, lurte på om det var fin ørret i Skimtvann. Da måtte Laksen kjøle seg ned og hoppet like godt uti.
En fulltallig gjeng satte kursen mot Solvang og motbakkene mot Tverråsvannet og Goliaten der Laksen
fikk seg nok en dukkert. Mr. 80-tallet og Pingvinen lot bading være bading og satte kursen mot Tverken. TJ fikk los, men i en gjørmepytt var uhellet ute. Ankelen ville ikke like fort opp av gjørma som resten av kroppen og TJ sa et par velvalgte ord før han tok en timeout på svabergene. Troppene ble etter hvert samlet og ved Hvalsdammen var det på tide å kjøle ned vonde ankler og andre ømme kroppsdeler. For det blir ømt etter tre timer med skravling og løping.
Selv om det var vått på skauen, var det flotte forhold og ikke våtere enn forventet.

3 kommentarer:

burnout sa...

imponert... Burnout kommer sterkere tilbake etter en liten pause, vært lat siden Troll..

Cantona sa...

Fin tur. Blir nok mange av disse turene fremover ;-)

Laksen sa...

Jeg er klar til søndag.

Legg inn en kommentar