søndag 5. mai 2013

Laksen som ble rådyr

Endelig lå marka der klar til å ta i mot løpeglade og vårkåte ullere til sesongens første felles skauøkt. Kjekstadmarka lå badet i sol søndag morgen da seks ullere la på trav innover godt kjente stier i retning Reistadvollen og Stuvstjern. Selv om det fortsatt er noe vått og partier med is og snø, trippet nesten alle delegatene lett opp kneiker og over gjørmehøl. Aller lettest trippet Laksen som har investert i nytt løpeverktøy, også kalt Fivefingers, og har funnet tilbake til go´steget. "Jeg beveger meg mer som et dyr nå. Like lett som et rådyr", fortalte han ivrig resten av gjengen som gispet etter luft og som syntes det hadde gått dyrisk fort til første pause. Til tider så det ut som rådyret Laksen knapt hadde føttene i bakken, noe redaksjonen skjønner godt. Særlig varmt ser det ikke ut til å være..
  


En annen som virket uforskammet lett og pigg i beina i dag var Sinbad. Selv uten rådyr-sko trippet han i front med et godt steg. Mulig skoa hans er rådyre, men den karen er i rute før sommerens Rallarveg-løp. Selv om ikke dagens tur ble den lengste, var Veron godt fornøyd med å komme i gang med langøkter igjen etter en periode med fokus på intervaller. Phil var mest fornøyd med å komme seg på skauen igjen. Cantona og Pingvinen logrer bare de hører ordet treningsøkt.
Ruta søndag morgen; Liertoppen-Reistadvollen-Stuvstjern-"Smøreklokka"/Skaptjern-krysset-Heggsjø-Liertoppen.
Overraskende å ikke se snurten av TJ eller Burnout i marka. Her er det fortsatt muligheter for å pigge. Fra "Smøreklokka" i Skaptjern-krysset i retning ROS-hytta ligger det fortsatt en såle på 150-200 meter.
Morgenstemning ved Stuvstjern
Konklusjon: Rødt klister eller zeroski

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar