tirsdag 4. juni 2013

FJELLMARATON PÅ BEITOSTØLEN

Lørdag 1 Juni var det klart for årets første skikkelige test. Halvmaraton (Cantona) og Helmaraton (Sinbad) sto på programmet. Det var klart for Fjellmaraton på Beitostølen. Løypa var lagt ifra Besstrond (Hel) og Valdresflya (Halv). Klokka 0900 Lørdagsmorgen gikk starten på maraton. Sinbad gikk ut i et raskt tempo og passerte halveis på ca.2 timer. Ifra Valdresflya og inn gikk det tyngre. Bakkene opp mot Båtskaret ble tunge og Sinbad klarte heller ikke å få opp farten nedover til Beitostølen. Tiden .4:24:16 er en god start, men det forventes sterkere resultater av Sinbad utover sommeren. Cantona startet kl.1100 ifra Valdresflya. Han hadde en mye lettere ferd mot Beitostølen da han ikke trengte å løpe bakkene opp til Valdresflya. Han løp i et jevnt tempo hele tiden og klarte å sette ny personlig bestenotering på halvmaraton med 1:42:45 (Skal sies at det var mye nedover ifra Valdresflya til Beitostølen).
Etter løpet sto blemmeball egentlig på programmet. Men pga blemmer og mangel på søvn ble det grilling og tidlig kvelden. Dagen etter ble det en restitusjonsøkt ifra Bygdinn og 5 kilometer innover i retning Torfinnsbu i veldig dårlig vær. Regner med at flere Ullere stiller til neste år.

2 kommentarer:

Phil sa...

Som vanlig en ydmyk formann. Rekord er rekord. Gratulerer! Sinbad brygger på noe stort og blir tøff i Skogsmaratonet og Rallarvegløpet. Regner med at gutta på bildet er på vei til dopingtest med avlagt prøve eller at det er egenprodusert sportsdrikk basert på epler på flaskene.

Bamsefar sa...

Faretruende nær 1:40 nå!

Legg inn en kommentar