søndag 16. juni 2013

NORDMARKA SKOGSMARATON 2013

Lørdag morgen og knallvær. 2 erfarne og en jomfru skal løpe Nordmarka Skogsmaraton. Cantona og TJ var heite på grøten og dro fra Lier før klokken halv ni. De ble fuss på stadion sett bort fra arrangørene og speaker. Speaker var en glad gutt og tent for oppgaven. Han hadde intervju med Cantona og TJ ruggende over høytaleranlegget. Tiltross for at de var de eneste der øste Cantona ut om sin erfaring og visdom de lange løp. Den uerfarne TJ satt med ørene på stilk og sugde til seg livsviktig info fra Team Ulls's Yoda i langløp. Etter et par timer i henslengt i gresset med vafler og kaffe traff de Sinbad. Han drev med oppvarming. Fjellmaratonen for 14 dager siden hadde ikke helt sluppet taket i beina. Målet for Ullerne før løpet var på rundt 4t. Fra start la de seg på et fornuftig tempo. TJ la seg på 5:30  på km mens Cantona og Sinbad lå på litt under 6. Ved passering halvmaraton hadde Cantona og Sinbad tiden 2:04 og TJ 1:54. På dette tidspunktet i løpet grublet TJ på når han skulle sette inn støtet og presse tiden ytterligere ned. Matematikken gikk på høygir, men fornuften seiret og 5:30 helt inn virket fornuftig. Men.....Fra lett skravling med dame fra SK Kraft og high five med Sinbad og Cantona slo krampene inn som turtalls sperrer på en gammel Mercedes ved Ca.30 km unna gjort. For TJ's del fortonet de siste 10 km seg som interessante. Det dreide seg ihvertfall ikke om løping. Heller om kappgang. Var det vondt når jomfrudommen gikk føyka? Selvfølgelig ikke, som Uller lo TJ høyt hele veien. Cantona fikk det også så det sang i slutten av løpet. Med krampe i legger, stive lår og generelt dårlig fysisk tilstand ble de siste 10 kilometerene tunge. Alle Ullerne kom i mål helskinnet og Sushi kunne nytes på veien hjem. Vi vil også gratulere utøverne ifra SK Kraft med solide løp i årets utgave av Nordmarka Skogsmaraton. Resultatlisten for årets løp finnes på følgende link :http://www.emit.biz/races/2013.06.15/Nordmarka_Skogsmaraton/resultat/index.htm
5 kommentarer:

Phil sa...

Var dere sist ut fra stadion også, TJ? Eller er bildet fra før start? Bra innsats av alle gutta! En kjedelig uke med feber satte en stopper for meg denne gang. Imponert over kollegaene i SK Kraft!

Tåm Jones sa...

Som sagt Phil , vi var tidlig ute. Oss og speakern , ei kanne med kaffe og en bunke med vaffler , ikke posevafler. Nå er det mandag og beina er umulige.
Gleder meg stort til 30 km gjennom Nordmarka til høsten. Regner med mange Ullere på startstreken den dagen , klare for en killevink.

Bamsefar sa...

Imponert. Mektig imponert.

burnout sa...

Veeeeldig imponert gutter... Nå er Burnout i gang

Veron sa...

Syns Gutta (Cantona & TJ) virket lette i beina igår.................. Gutta må ha mye mer å gå på.

Legg inn en kommentar