onsdag 26. juni 2013

Skogens konge

Det har lenge vært hevdet at elgen er skogens konge. Mulig det er tilfelle, men tirsdag var det ingen tvil om at det var Bamsefar som regjerte i skogene på Aukeåsen i Bødalen da han relativt enkelt vant historiens første Team Ull-mesterskap i O-løp.
På bildet flankeres Bamsefar av resten av startfeltet. Hvorfor Tåm Jones forsøker å gå i ett med naturen og gjemme seg for fotografen vet ikke redaksjonen, for det var det ingen grunn til. TJ løp et bunnsolid O-løp uten de store kartflausene. Men det skulle altså ikke holde mot Bamsefar. Den mannen kan knapt ha stoppet for å se på kartet en eneste gang, men holdt strak kurs på samtlige av de seks postene som var gjemt etter beste evne. Med en tid på drøye halvtimen, vant Bamsefar med et hav av tid. Det gjør ikke prestasjonene til Mr. 80-tallet og Veron mindre imponerende. Her er det ikke løpt en meter eller to for mye. Gikk stien rundt en granlegg, kan du banne på at den granleggen nå er ferdig kvista og barka. Ser vi nederst på resultatlista, lurer redaksjonen på hvordan Phil og Cantona finner veien til jobben hver dag. Imponerende i seg selv etter å ha bevitnet innsatsen tirsdag kveld. Før løpsstart satte redaksjonen opp viltkameraer ved hver post. Bildet under har redaksjonen valgt å kalle "Hvor f..n er den j#%!!a posten!?"
Orienteringssporten opplever som de fleste vet en oppsving i antall publikummere. Og i havet av tilskuere fant redaksjonen nyopererte Pingvinen. Han fikk jobben som speaker, sekreteriat og tidtaker. Pingvinen skrev passeringstider så blekket sprutet etter hvert som ullerne spratt fram fra kratt og småskog.
Totaltider (6 poster)
Bamsefar - 36:27
Mr. 80-tallet - 44:23
Veron - 48:27
TJ - 56:15
Phil - 1:09:20
Cantona - 1:20:00 (-2 poster)

Beste posttider
Post 1 - Phil - 4:47
Post 2 - Veron - 12:07
Post 3 - TJ - 3:25
Post 4 - Veron - 3:39
Post 5 - Bamsefar - 3:39
Post 6 - Bamsefar - 5:40

8 kommentarer:

Phil sa...

Brukte kun 3,5 time på jobb i dag og var på plass i god tid før lunsj! Arbeidsgiver takker kartøkta i går for det. Kanskje kan jeg nærme meg den halvtimen det vanligvis skal ta.

Phil sa...

Gratulerer Bamsefar med et kanonløp og takker samtidig for at arrangøren ikke blanda kompass inn i denne konkuransen. Stygt redd for at jeg da fortsatt hadde løpt rundt på Aukeåsen på jakt etter en kolle med en post på.

Anonym sa...

Bare for å avvise alle spekulasjoner: Bamsefar nekter for å ha inspisert postene før start,- selv om han var teamets hovedarrangør...

Veron sa...

Phil, du må ta med deg det som var bra, beste tid på post 1 og et veldig bra steg.......
Gratulere til Bamsefar egen klasse, jeg fikk 8 mygg stikk bare på høyre legg, tror jeg må ha stått veldig mye i ro !!!!!!!!

Bamsefar sa...

Har ikke inspirert postene, men har jo tatt noen andre poster før. Både i Aukeåsen og i Kjekstadmarka. Det lønner seg å bruke litt tid på å se på kartet.

Kompass vil nok aldri inngå i o-løp i regi av Team Ull. Da hadde det fort gått enda en time.men en enkel innføring i målestokk skal vi ta oss tid til før neste år løp. En cm tilsvarer en sandwedge, ikke en full drive osv. .

Phil sa...

Det blir myggstikk av å stå og vente på lagkamerater på villspor, Veron.

burnout sa...

gratulerer gutter.. Hadde jeg visst at jeg hadde vunnet på under halvtimen kunne jeg jo trygt deltatt og kommet meg på jobb i tide..
Ble pigging i tromberg på meg..

Bamsefar sa...

Burnout får arrangere en konkurranse i pigging. Da har han muligens en ørliten sjanse!

Legg inn en kommentar