fredag 28. juni 2013

TdJ suveren

Team Ulls klubbmesterskap på sykkel ble et aldri så lite vorspiel før lørdagens start i Tour de France. Den største forskjellen på disse to store begivenhetene er nok at torsdagens startfelt er renere enn lørdagens felt noen gang kommer til å bli. Redaksjonen velger i alle fall å tro det. Forholdsvis stor forskjell på størrelsen på feltene også, men nivået skulle vise seg å være ganske likt. I alle fall ikke noe å si på tenningsnivået før start. På bildet står Phil, Tåm Jones, Mr. 80-tallet, Cantona og Bamsefar klare på startstreken. Klare for 44 tøffe kilometre.


Det ble kjørt forholdsvis rolig fra start på E-verket til Kiwi Lyngåskrysset, men det hindret ikke pulsklokkene i å jobbe febrilsk. Fem ryttere ble fort til tre i tet. Mr. 80-tallet og Cantona hadde respekt for løypa og lot Phil, TJ og Bamsefar ta føringen. Ned Åmotveien gikk de to sistnevnte i ett med bukkestyret og Phil hadde neppe tatt dem igjen om han hadde bytta sykkelen med bil. Mot Sjåstad fikk han kontakt igjen og opp mot Gifstad var de igjen sammen. Helt til Tåm Jones satte inn noe som kunne minne om et rykk i de bratte bakkene. TJ virket å være på hugget denne kvelden. Stadige rykk mørnet motstanderne mer og mer. Bamsefar fikk det i bakkene og like før stigningene mot Kanada var tre blitt til to. Teten var sikre på at Bamsefar hadde en plan og jobbet sammen mot Sylling for å holde mannen med krafttråkket bak seg. Bak i feltet holdt Cantona og Mr. 80-tallet god avstand til hverandre. Her var det ikke snakk om noe samarbeid. Mot Sørsdal gikk det alt annet enn fort i tet, men gutta bytta på å dra og Phil håpet at motstanderen kjente det like mye i tømmerstokkene  som han selv. Han rakk ikke å se etter tegn til trøtthet før TJ dro ned Åmotveien som et olja lyn for andre gang. Denne gang enda mer i ett med bukkestyret. Han fikk fort 50 meter på Phil som denne gang ikke klarte å tette avstanden opp mot Meren. Kampen om seieren var tapt for Phil, som nå ikke bare begynte å få dobbeltsyn men som også så Bamsefar bak hver eneste sving. -Vurderer å sette speil på styret. Det tar på å snu seg og se etter konkurrenter. Trafikkfarlig er det også, sa en sliten Phil etter målgang ved Lier Drift. Glad for at Bamsefar satte inn sluttspurten litt for sent til å ta andreplassen. I mål ventet en suveren TJ. Cantona og Mr. 80-tallet gjorde begge to solide solo-løp. Sistnevnte ble også seierherre i klassen for Mountainbike. En begivenhetsrik mesterskapsuke går mot slutten. Redaksjonen gratulerer Tåm Jones og Mr. 80-tallet med titlene og så glade blir man for et napp i en Team Ull-pokal..


Resultater:
Landeviessykkel: 1. Tåm Jones 1:25:00 2. Phil 1:26:00 3. Bamsefar 1:27:00 4. Cantona 1:34:00
Mountainbike: 1. Mr. 80-tallet 1:34:30

3 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Alltid like moro det her. Hadde flaks med at Phil alltid SKAL ha 2 plassen , og at Bamsefar var lei av å vinne. ( lurer dessuten på on bamsefar er inne i en mengde trenings periode ?)

Bamsefar sa...

Mengdetrening? Hva er det? Konstant tung i kroppen. Holdt følge i nediverbakkene.

Phil sa...

Ikke flaks men en fullt fortjent seier til TJ. Er fornøyd med en andreplass i dette feltet. Dobbeltsynet har begynt å gi seg også.

Legg inn en kommentar