lørdag 20. juli 2013

Rallarvegløpet - Dag 1

1600 høydemetre fordelt på 54 km fra Flåm til Finse. En eventyrlig dag for gutta som hadde følelsen av å løpe i et postkort. Skyfri himmel og nesten vindstille. Det som var av vind kom bakfra. Tidlig lørdag gikk starten i Flåm sentrum. Etter er par kilometer flatt terreng begynte stigningene og de ga seg ikke før godt over fire mil var tilbakelagt. Men hva gjorde vel det når man kunne bruke gå-strekningene til å se på utsikten. Phil fikk raskt noen meter på Cantona og Sinbad. På Vatnahalsen, etter ca 20 km, hadde han tilrevet seg et forsprang på 15 minutter. På vei mot løpets høyeste punkt, økte forspranget noe, men han måtte kjempe for å holde løpsmaskinene bak seg i løypa. En obligatorisk dritepause av Cantona kan ha vært avgjørende for at forspranget ikke ble spist opp. Etter en slik dag må redaksjonen få ullernes egne reaksjoner;
Sinbad - 6:32 -  "En gammel drøm har come true. Å sykle Rallarvegen er en flott opplevelse. Å løpe den motsatt vei er en fantastisk opplevelse".
Cantona - 6:45 - "Veldig godt fornøyd med dag 1. Eneste skuffelse er at det ble tøft å følge Sinbad helt inn, Er veldig spent på om beina vil fungere på dag 2. Målet er en totaltid på 09.30"
Phil - 5:48 -"En tur utenom det vanlige. Fungerte fint og lå lenge på grensen. Mye småvondter, men klarte å tilpasse steget. Helt greit å få Finse i kikkerten etter siste sving. Det var mange siste svinger de siste kilometrene. Håper å få maskineriet i gang igjen i morgen. Tror lagkameratene blir skumle".

Resultater etter Dag 1
  
 
Noen kilometer før mål dukka Tom Jånes og Pingvinen opp for å støtte lagkameratene når det røina på. En støtte gutta satte stor pris på. Takk! Under sees fotografen med transportmidlet.

Team Ull Lokal-TV kommer tilbake med et lite utdrag fra dagens direktesending over helga.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar