søndag 21. juli 2013

Rallarvegløpet - Dag 2

Etter en smertefull natt med såre ledd og tilløp til kramper etter gårsdagens monsteretappe, rulla gutta grasiøst ut av senga søndag morgen og gjorde seg klare til dag to av Rallarvegløpet. 27 kilometer fra Finse til Haugastøl skulle tilbakelegges. Sinbad hadde til dels store smerter i kneet, mens Cantona ikke kjente noen ting fra dagen før. Den psykologiske krigføringen var i gang. Tretten minutter skilte de to kamphanene fra dag 1. Selv om Phil hadde et forsprang på 44 minutter, skapte et sårt venstrekne usikkerhet om han skulle klare å holde kompisene bak seg.  Mange nye gangarter ble presentert på Finse søndag morgen og det skal sies at det ikke bare var ullerne som skapte trafikkork ned trappa til frokostsalen.
Nok en perfekt dag for løping. Skyfritt, medvind og en mengde plussgrader. Vel av gårde fokuserte gutta på å komme seg fortest mulig til mål på Haugastøl og glemte skavanker og sure bein. Alle tre var overrasket over hvor bra ting gikk og det ble levert gode løp med snittider på 6, 5:30 og i underkant av 5 min pr. kilometer. Tidene lørdag ble;
Phil - 2:11
Sinbad - 2:29
Cantona - 2:42
På bildene under sees gutta før startskuddet smalt, Sinbad i lange klyv mot mål, Cantona i frisk innspurt og helgens vakreste utsikt; målseilet på Haugastøl.
 
 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar