tirsdag 16. juli 2013

Rallarvegsløpet 2013 - snart klare

Selv om det er stille i redaksjonslokalene om dagen, er det fortsatt noen som holder hjulene i gang. Søndag møtte redaksjonen to rallare ute på siste gjennomkjøring før helgas utfordring; Rallarvegløpet. Tydelig at gutta har studert løypeprofilen, for søndagens økt handlet om å samle høydemetre. For å simulere lørdagens etappe fra Flåm til Finse, valgte Cantona og Phil å løpe Kraftløypa før turen ble lagt over Glassåsen via Opsalsetra og tilbake til Kraft. I formannens hode skulle strekningen Kraft - Tranby tilsvare dag to i helgas løp, Finse - Haugastøl. Greit at løypeprofilen på dag to heller noe nedover, men med 54 km i beina fra dagen før kan det være at hver lille kneik vil fortone seg som et kategorisert fjell. Gutta er likevel positive og stiller til start med skrekkblandet fryd. Tredjemann på start i Flåm lørdag, Sinbad, har ikke loggført sine forberedelser før løpet og blir teamets joker.
Etter søndagens økt å dømme, kunne vi godt vært fire på start. TJ hadde til tross for én uke med rullekebab og lokalt tyrkisk øl i beina, ingen problemer med tempoet i høyden. Han var såpass sprek at stien fra travbanen på Kraft til Glassåsen var i slakkeste laget og han løp like godt rett opp Glassåsveggen...
 


7 kommentarer:

Phil sa...

TJ; Hørte vi Rocky!?

Tåm Jones sa...

Det skal være visst.
2 dager igjen til rallarvei løpet!! Har gutta gjordt seg noen tanker. Forberedt seg på et hardt løp , eller regner gutta med å flyte greit igjennom?

Pingvinen sa...

Lykke til gutter,skulle gjerne vært med og "pesa" dere litt, men nå er det slik det er.....GOD TUR....

Pingvinen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Phil sa...

Å løpe opp Glassåsveggen er Rocky, TJ. Rallarvegløpet blir en dans på roser sammenlignet med det. Blir tøft er jeg redd. Beina er støle, tunge og med mange vondter. Men er positiv og får ta det som en tur.

Anonym sa...

lykke til Gutta, dere er nuts...........
hilsen Veron

Anonym sa...

Skal gi deg tur jeg!!! Tur er med pils i sekken , engangsgrill og 20 pølser med en sum på 40000 kcal . Så stor sekk har du ikke Phil. Turen får du ta når du kommer hjem . Tananger slal tuktes !

Legg inn en kommentar