mandag 23. september 2013

Oslo Maraton

Det var flotte forhold under helgens maraton i Oslo,der to av milslukerne fra Team Ull deltok.Det ble snakket om tider ned mot 3.30 kvelden før dagen,og formannen syntes det var litt i drøyeste laget og håpet på ny pers.Det ble ikke 3.30 på Sinbad men 3.41.15,meget respektabelt.Han lå faktisk ann til 3.30 etter ca 30 km,men det ble litt for tungt på slutten,GRATTIS likevel.Formannen holdt ord og presterte etter klokka og kom inn på 3.50.50 ny pers,GRATTIS.
Kvelden før dagen,væsketilførsel er viktig før store løp.
Oppvarming langs Aker Brygge minutter før start.
Frmannen runder etter 10 km,fortsatt lett i steget.
Sinbad i forsatt lett trav nedover Aker Brygge etter ca 30 km.

Grattis gutter flott innsats......

3 kommentarer:

Phil sa...

Veldig bra, gutter! Fulgte med på streamen på nrk.no og fikk et par glimt av gutta på skjermen. Fikk øye på Sinbad i rolig jogg under 3:30-ballongen ved et par anledninger og han så uforskammet sprek ut. Formannen så ut til å ha god kontroll. Bra ny pers, men av tv-bildene kunne det tyde på at Cantona kunne ha klemt til litt ekstra? Men likevel; imponerende og gratulerer! Samvittigheten var ikke all verden der jeg satt og så på andre løpe, men lysten på å stille til start neste år vokste seg såpass stor at forberedelsene allerede er i gang..

Bamsefar sa...

Imponerende. Fantastiske prestasjoner av gutta. Dere er i rute nå til ti mil i de franske alper til neste år. Jeg er klar for et av løpene neste år.

Bamsefar sa...

Legge til at Pingvinen løp halve distansen og utmerket seg på festen.

Legg inn en kommentar