tirsdag 3. september 2013

Sjuern
I kveld var det syv drøye og tøffe kilometer som skulle forseres. På startstreken fra Team Ull: Sinbad, TJ, Veron, Cantona og Bamsefar. TJ som er i knallform og lett i steget for tiden satte avgårde i godt tempo og fikk raskt en luke ned til Bamsefar. Ved passering halvveis etter stigningene opp til Strong hytta var det allikevel ganske jevnt mellom  utøverne. Det lå altså an til et jevnt race fra toppen og inn, men resultatene viste heller det motsatte. De høyst uoffisielle tidene ble: TJ 37 min, Bamsefar 37,5 min, Sinbad 40 min, Cantona 40,5 min og Veron 43 min.  Det var derfor helt nødvendig med noen oppklarende kommentarer i målområdet.


Fornøyde gutter. TJ med bestemannspremien?

 
TJ: Følte meg fin og lett i beina i dag og startet derfor i et voksent tempo. Lå hele tiden opp mot melkesyreterskelen og prøvde faktisk å presse meg over denne i stigningene etter Åspaviljongen uten å lykkes. Godt fornøyd med løpet og satser nå på å holde denne farten til helgen i Nordmarkstravern ( Basert på lengde, løypeprofil, underlag og form gir dette en beregnet sluttid på 2 timer og 28 min!)
 
Sinbad: Hadde Bamsefar i sikte på toppen og holdt godt følge i nedoverbakkene mot Spiralen, men plutselig var han borte. ( Sikk sakk stien ned mot Åspaviljongen) Jeg løp det jeg kunne for å ta han igjen og fikk oppløftende heiarop fra turgåere. Etterhvert skjønte jeg allivel at dette måtte være feil og snudde på helen. Da var Bamsefar borte, men Cantona i sikte! God gjennomkjøring før helgens løp og på lørdag er målet å endre på rekkefølgen i mål!
 
Cantona: Holdt litt igjen fra start av i dag. Ønsket ikke å gå på en smell og senket derfor tempoet ytterligere på begynnelsen av stipartiet etter Årkvisla. Hadde allikevel øyekontakt med Bamsefar i bakkene opp mot Stronghytta.   Dette ga meg umiddelbart selvtillit og etterhvert litt stive bein. Fra toppen og ned til mål gikk det derfor ikke i rekordfart og etterhvert begynte jeg  å tenke på Travern til helgen. Godt fornøyd med løpet, men kunne fint løpt et par minutter raskere.
 
Veron: Hvem? Sliten i dag ja. De bakkene opp mot Strong hytta var tøffe og når jeg i tillegg løp i feil retning på toppen ble dette tøft. Vurdere fortsatt å stille opp til helgens løp, men har ikke barnevakt. (Veron ladet forøvrig opp til løpet med å løpe 20 kilometer på søndag for å fordøye nederlaget mot Liverpool og 17 kilometer i går.)
 
 
 
 


1 kommentarer:

Anonym sa...

Bamsefar : Hadde knapt over hvilepuls idag. Lå og krusa hele veien. Kroppen er stinn av trening , men alikevel lett og spenstig.
Sparer meg til travern til helga hvor det skal kjøres knallhardt. Kan fort bli en tid ned mot 2:15. Hvor vanskelig kan det være å holde 4.30 i 30 km. Ha ha , jeg skal le hele veien , høyt!

Legg inn en kommentar