søndag 13. oktober 2013

Furumomila 2013 - idrettsglede -og skuffelse

Furumomila på Geithus burde vært arrangert hver helg i høstmånedene. I år igjen kunne nemlig arrangøren varte opp med flott høst- og løpevær. Tre ullere lot seg friste til å stille i dette reale milløpet. Tåm Jones er i dytten om dagen og øynet sjansen til å krype under den magiske 40-grensa. Målsetninga til Pingvinen spriket såpass mye før start at redaksjonens utsendte var meget spent på hva Osingen var god for. Phil har slitt med tempoet den siste tiden og var mest opptatt av at løpsopplevelsen skulle bli best mulig.
TJ løp som ei klokke i ti kilometer. Et meget godt og jevnt løp, selv om kilometertidene ble litt for høye til å kunne bryte 40-grensa. -Litt tunge forhold i dag. Underlaget sugde krefter, så jeg kom ikke ordentlig på forfot, forklarte Tåm etter å løpt inn på 43´06. En forbedring av sin bestenotering med nesten to minutter. At TJ løp med negativ split, noe som er uhørt i Uller-kretser, ville han ikke kommentere. Før start varslet Pingvinen sluttider på alt fra 35 min til under timen. I mål var han nærmere 35 enn 60. Sluttiden ble 46´48. En sterk prestasjon av Pingvinen som kun har trent i tre uker etter en skulderoperasjon. Redaksjonen velger i alle fall å tro teamets nestor på det. -Hadde krefter de siste kilometrene og blåste forbi en haug konkurrenter, men den siste halve kilometeren husker jeg ikke mye av nei, sa Pingvinen som i sitt jubileumsår neste år trolig vil senke sluttiden ytterligere.
Cantona stilte som støtteapparat og fotograf på Furumo og fikk fanget gutta med linsa i innspurten.
    

Hva så med Phil? Et drøyt kvarter etter start traff redaksjonen på en skuffet og lite snakkesalig uller på vei mot målområdet med startnummer og tidtaker-chip i hånda. -Det holdt i drøye to kilometer, mumlet Phil og mumlet enda lavere om en god start på 3´48 og 7´55 etter to km, mens han holdt seg til ryggen. Helgens store sportslige nedtur for teamet. Redaksjonen måtte påpeke at i Team Ull bryter vi ikke konkurranser. Phil ble ikke mer snakkesalig av å ha blitt satt på plass.
Resultater Furumomila 2013

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hardt å løpe 10 km på hæla. På Årbogen skal det løpes på harefot , eller var det godfot ?!
Phil som lå i tetstriden ble muligens utsatt for sabotasje?! Var Ryggen foran eller bak Phil når smertene kom? Det trippende råskinnet har hatt stygge utfall mot Phil før!

Phil sa...

Tror Ryggen lå noen plasser foran. Sånn han så ut mot mål og sluttiden hans, burde det ha vært mulig å holde han på en lang armlengdes avstand. Men Ryggen fullførte. Gratulerer samtidig TJ og Pingvinen med sterk innsats. Nå skal det løpes på godfot i tiden som kommer.

Bamsefar sa...

Svært skuffende at utøvere i Team ull bryter. Det burde ikke forekomme og formannen må nå revurdere treningsopplegget fremover. Slutt på kosetreningen nå. Og "kom ikke ordentlig på forfot" . På bildene ser det nesten ut som om han bikker!


Anonym sa...

Hei.
Har du/dere lyst til å ha med løpsrelatert innhold fra din blogg på runners.no? Hvis ja, les her: http://bit.ly/runnersno.

Kort oppsummert:
Opprett en etikett (categori / feed / label) med navn "runnersno", legg til etiketten på dette innlegget, og meld inn din blogg på runners.no. Alle kommende innlegg, som du merker med "runnersno", vil da automatisk også publiseres på runners.no.

Mvh. Frode.

Phil sa...

Hei Frode
Vi Ullere er med på alt som er gærnt.
Selv om vi sjelden preger resultatlistene, er nok kondisen bedre enn den tekniske kompetansen.
Men det går vel an å lære, så vi skal tagge "runnersno" så det lukter svidd.
Phil

Anonym sa...

Kjekt å høre, Phil. Da legger jeg til "Team Ull" på runners.no, og så vil alle innlegg merket med "runnersno" automagisk sprette over på runners.no.

For å sjekke at teknikken stemmer, så sjekk at innlegg merket "runnersno" dukker opp her:
http://www.teamull.com/feeds/posts/default/-/runnersno

Hilsen Frode.

Anonym sa...

PS: Legg gjerne til etikketten "runnersno" på dette innlegget (Furumomila 2013) også, så får jeg testet at det fungerer.

Legg inn en kommentar