lørdag 26. oktober 2013

Terrengløpet Årbogen 2013 - alle mann på pallen!

Det skulle bli en stor dag for teamet på Årbogen lørdag. Allerede på start markerte Bamsefar (nr. 121) seg da han spant avgårde i tet. Såpass fort gikk det at bamsen hadde problemer med å klare første sving.  Etter noen hundre meter senket han farten noe og la seg på et jevnt, godt tempo. Phil fikk kontakt etter snaue kilometeren og tok sjansen på å passere sin startsterke lagkamerat selv om han virket å ha en god dag. Veron og Pingvinen turte ikke henge seg på kjøret fra Bamsefar, men valgte en litt roligere start og holdt sammen. Traséen på Årbogen er tøff og byr på jevn stigning og et bratt motbakkeparti som forseres to ganger. På toppen av dette partiet valgte fotograf og akilles-skadde Tåm Jones å stille seg opp med kameraet. Det er kamerat! Under passerer Phil, Bamsefar og Pingvinen løpets høyeste punkt.
Den mest oppmerksomme leseren vil savne bilde av Veron. Han ble tvunget til å ta floraen på Årbogen nærmere i øyesyn i et forsøk på å unngå sammenstøt med en representant fra den yngre garde i løypa. Resultatet ble et vondt kne og brutt løp. Synd for Veron som hadde en interessant duell med Pingvinen på gang. Phil og Bamsefar holdt farten brukbart oppe og gjennomførte to gode løp. Phil løp inn på tiden 31:22 som holdt til en overraskende klasseseier. Bamsefars 34:57 var godt nok til tredjeplass i klassen. Skadelisten i Team Ull begynner å bli lang og Pingvinen gjorde den lenger da hamstringen begynte å murre halvveis. Pingvinen beit i seg smertene og løp inn til en andreplass i sin klasse med en tid på drøye 38 minutter.

Sprintstafett 6x1 km
Sjukilometeren ble en god treningsøkt, men ullere er ikke kjent for å takke nei til smerte og svette, så de meldte seg like godt på til sprintstafetten med start snaue halvtimen etter målgangen på terrengløpet. Tomannslag og 3x1 km pr mann. Teamet valgte å stille et funksjonsfriskt -og et funksjonshemmet lag. På tross av skadene, gjennomførte Veron og Pingvinen en god stafett og endte på en imponerende tredjeplass. Bamsefar holdt på taktikken fra tidligere på dagen og sprengåpnet på stafetten. Med åpningen skapte han gode forhold for makker Phil og de funksjonsfriske løp inn til sølv.
Bamsefar klart i tet
Phil veksler og snur på hælenVeron har sendt Pingvinen avgårde


Pingvinen har sendt Veron avgårdeMett av ullere på pallen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Godt vi hadde med bagger og sekker å ha alle premiene i. Julegavene er i boks for store deler av teamet.
Forøvrig meget imponert over en startrask bamsefar som viste alle ryggen:-)

Anonym sa...

Pingvinen ser forøvrig skammelig uberørt ut på bildet fra stafetten. Ikke rart han hungret etter et"første mann til mjøndalen løp" som avslutning.
TJ

Anonym sa...

Var det barnestafett ? Ser kun unger med startnummer på brystet.

Anonym sa...

De er egentlig over 2.10 hele gjengen.
Bildet lyver fordi bamsefar leder stort.
Så ikke vær nesevis...

Bamsefar sa...

Sterkt startfelt. Etter 400 meter var jeg midt i feltet. bliir mye 3*1km intervaller nå fremover på trening.

Phil sa...

De var små, men pokker så fort de løp!

Pingvinen sa...

Det er fort gjort å lure fotografen,men det var nok en annen mann i dressen, han var helt på stålet........men artig var det.......neste år blir det alvor.....

Pingvinen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Legg inn en kommentar